Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Vi fik rullekebab fra Hejls pizzaria på dag 1 i sommerhus. Det var satme noget af en rulle! Og med masser af chili og hvidløg i. Virkelig godt og værd at køre efter. Dag 2 var hamborgryg med kartofler, gulerødder, broccoli og aspargessovs. I dag skal vi have hjemmelavet sushi. Ville nu hellere have de svinekæber der ligger i fryseren, men alle andre har en ting for små risting med fisk i. Jeg kan spise det, men det laver ikke om på at det bare er ris.

    davenport14-02-22 07:23

  • ★★★0

    Har taget lidt på, så jeg har lavet grøntsagslasagne til de næste 3 dage. Ikke flere fastalavnsboller til mig!

    Aranyhajú Nyárszépe14-02-22 11:08

  • ★★0

    Var på Restaurant Valdemar med kæresten igår.

    • Ceviche af torsk, serveret med avocadocreme og urter.
    • Kroket med kalvekæberagout, hertil karamelliseret løgpure og urtesalat.
    • Balotino af grisemørbrad, serveret med saltbagt selleri, rosenkål og æbler. Hertil
      Pommes Anna og sauce.
    • Chokoladefondant med hvid chokolade og hindbær, serveret med hindbærsorbet.
    • 2 slags unika oste med smørstegt rugbrød og nødder.

    Det var en lækker omgang, desserten var det svage led, håndværket var godt men jeg hader hindbær, Anita var vild med den så hun fik min sorbet.

    HelmerJ15-02-22 07:10

  • ★★★0

    Idag skal jeg have grøntsagslasange. 

    Aranyhajú Nyárszépe15-02-22 12:20

  • ★★★0

    Det bliver til en god gang grøntsagslasange i dag. 

    Aranyhajú Nyárszépe16-02-22 10:24

  • ★★★★★★0

    Pigerne lavede hjemmelavet sushi. Jeg er ikke fan af sushi, men det her var satme godt. Det bedste jeg nogensinde har fået. Det tager jeg sgu hatten af for. Selv fiskesovsen smagte godt, selvom jeg synes det man køber smager af kattemad. Og der var så meget at vi fik resterne til frokost i går.

    Til aften spæder jeg resterne af svinekæber op med noget mørbrad og laver en gryderet, måske med nogle bønner til. Og så skal vi drikke GT og vin.

    davenport16-02-22 12:24

  • ★★★★★★0

    Nå, vi sadlede lige om med maden, fordi svigermor havde en røvfuld panerede fisk, så jeg er ved at koge fritter - så, fritter og fisk. 

    davenport16-02-22 16:40

  • ★★★★★★0

    Har fået sellerifrikadeller i dag. Har lidt svært ved at forstå, at fruen virkelig ikke har brugt kød! Vi fik cous cous salat til.

    T. Nielsen16-02-22 18:15

  • ★★★★★★0

    Mine favorit-veggiedeller er lavet af rødbede, champignon og sesam.

    Guldager16-02-22 19:18

  • ★★★★★★0

    Det tog 2½ time at fritte, da vi er 8. Kæft det var kedeligt. Men det smagte godt. Og der er 5 fisk tilovers, så natmaden er reddet!

    davenport16-02-22 19:52

  • ★★★★★★0

    Dyg - har du prøvet med flæsk i airfryeren?

    Guldager16-02-22 19:55

  • ★★★★0

    Dyg - har du prøvet med flæsk i airfryeren?

    Har lavet kamsteg et par gange, vil gerne lave noget asiatisk inspireret ribenssteg engang. Paneret flæsk har jeg ikke prøvet.

    dyg16-02-22 21:36

  • ★★★★★★0

    Ikke paneret flæsk, bare flæsk :)

    Tror ikke en airfryer er god til panerede ting.

    Guldager16-02-22 21:47

  • ★★★★0

    Ikke paneret flæsk, bare flæsk :)

    Tror ikke en airfryer er god til panerede ting.

    Jeg ved heller ikke hvorfor jeg skrev paneret.. Sikkert daves panerede fisk. Det var stegt flæsk jeg tænkte på, men nej, kun som steg.

    dyg16-02-22 22:47

  • ★★★0

    Jeg har købt en bøf bearnaise færdigret nede i Føtex. Den napper jeg til aften.

    Aranyhajú Nyárszépe17-02-22 12:49

  • ★★0

    Jeg har købt en bøf bearnaise færdigret nede i Føtex. Den napper jeg til aften.

    Er det den gode fra Steff Houlberg?

    Ryder66617-02-22 13:31

  • ★★★★★★0

    Det blev til pariserbøf af hjemmeslagtet kød. Den var sgu god. 200 gr. bøf på stegt toast og så alt der nu hører til. 

    davenport17-02-22 19:13

  • ★★0

    Jeg svitsede lige nogle bacontern i en gryde, og kom pizzasauce i. Havde derudover, en pose uåbnet hotdog brød, så kom saucen og bacontern i brødet. Nøj, det var dælme lækkert

    Ryder66617-02-22 20:31

  • ★★★★★★0

    Du skulle da næsten have inviteret gæster? : D

    davenport17-02-22 20:35

  • ★★0

    Du skulle da næsten have inviteret gæster? : D

    Der var desværre kun nok til én person... ;-)

    Ryder66617-02-22 20:40

  • ★★★★★0

    Hvad laver folk hvis de er syge, ikke kan være så aktiv i køkkenet, har folk noget go to der er nemt og godt som ikke blot er færdigretter, jeg kan heller ikke gå ned og handle selv, er så træt så min far vil handle ind i morgen formiddag.

    Elwood17-02-22 20:59

  • ★★★★★★0

    Snit et løg, svits det af - put vand på, en bullionterning og en dåse tomatpuré. Så har du lidt at holde dig varm på. Husk at putte lidt sukker i. 

    davenport17-02-22 21:06

  • ★★★★★★0

    Hvad laver folk hvis de er syge, ikke kan være så aktiv i køkkenet, har folk noget go to der er nemt og godt som ikke blot er færdigretter, jeg kan heller ikke gå ned og handle selv, er så træt så min far vil handle ind i morgen formiddag.

    Knorr Lasagne

    Pasta, kylling, pesto, parmesan

    Pasta og simpel millionbøf

    Pasta med røget laks og avocadocreme (er superlet, men lidt dyr. Mos avocado, creme fraiche, flødeost og dild, smag til med salt, peber, citron. Bland sammen med laks skåret fint).

    Nudler med wokgrønt (fra pose) og forårsruller

    Gode toasts (eksempelvis med serrano, parmesan og noget grønt)

    Suppe med kød- og melboller - som vel er en færdigret

    Guldager17-02-22 21:38

  • ★★★★★0

    Snit et løg, svits det af - put vand på, en bullionterning og en dåse tomatpuré. Så har du lidt at holde dig varm på. Husk at putte lidt sukker i. 

    Lidt som en knock off simpel tomat supper, ikke dumt.

    Elwood17-02-22 21:40

  • ★★★★★0

    Suppe med kød- og melboller - som vel er en færdigret

    Ah jep dog er den her undtagelsen, jeg også selv benytter.

    Elwood17-02-22 21:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen