Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★0

    Jeg bliver voldsomt stresset af alkohol, hvilket ødelægger min søvn i en grad, så jeg bliver fuldstændigt udmattet. Træthed har også en tildens til at påvirke mit humør i negativ retning, så det er ikke godt. Kan også måle forhøjet puls i op til 16 timer efter jeg er stoppet med at drikke. Smøger får også pulsen til at stige, men den falder ret hurtigt igen efter jeg er stoppet. Selve rygningen synes jeg man bliver vildt smadret af. Føler det tager energien. Heldigvis er tobak for mig bundet sammen med alkohol og jeg kan godt holde mig fra det, så længe jeg ikke drikker.

    Det underligt det er blevet sådan. Da jeg var yngre synes jeg godt at jeg kunne holde til det. Har overvejet at spørge lægen, men hvis jeg siger at jeg ikke længere kan holde til druk, så tror jeg bare han siger jeg skal lade være.

    I dag laver jeg koteletter i fad med brune ris, så er der til natmad hen i ugen. Har dog stadig massere af lasagne tilbage, men tænker jeg fryser det ned til dårligere tider.

    Aranyhajú Nyárszépe13-08-23 17:53

  • ★★★★★★1

    Jeg er gået fra 3 liter rødvin om dagen til 0

    Det er fandeme også meget! Og superflot gået.

    Før jeg blev far var jeg ude stortset hver weekend og før jeg mødte Pia var det 2-3 gange om ugen, jeg var på druk. Nu er det lidt mere sporadisk, men i denne måned bliver det 3 gange druk og i september bliver det kun 1 gang.

    Jeg har en ret alkoholisk måde at drikke på, når jeg endelig går i gang, men jeg har fundet ud af, at hvis jeg starter tidligt og når hjem omkring midnat, så har jeg det ok dagen efter. Problemet er dog, at mit stamsted først åbner kl. 24...

    Guldager13-08-23 18:44

  • ★★★★★★0

    Da jeg var yngre synes jeg godt at jeg kunne holde til det

    Det skyldes grundlæggende, at man har mindre vand i kroppen, så du får en højere alkoholprocent. Desuden bliver din krop dårligere til at nedbryde alkohol med alderen, så du mærker også tømmermænd i længere tid.

    Guldager13-08-23 18:47

  • ★★★0

    Sjov, jeg har måske haft tømmermænd 1-2 håndfuld gange i løbet af de cirka 20 år der er gået, siden jeg stoppede med at ryge. Og jeg er ved at være en gammel fucker.

    NSF13-08-23 18:58

  • ★★★★★★0

    Jeg stod, på opfordring, og lavede brændende kærlighed med håndrørt mos. Men de valgte alle sammen rester af boller i karry.. Så det kunne jeg så ha for mig selv. Så et madspild af 600 gr. Bacon, 3 løg, 5 bagekartofler, fløde og smør. Dét kommer de satanedeme til at æde i morgen!!

    davenport13-08-23 19:08

  • ★★★★★★0

    Lavede en omgang svensk pølseret med frankfurtere. Og så lige en ordentlig dusk purløg fra haven. Fik millionbøf i aftes, så to af mine livretter som barn på én uge :D 

    davenport15-08-23 19:36

  • ★★0

    I eftermiddags lavede jeg 2 gange salsa, med råvare fra eget drivhus.

    Den første blev noget lort, jeg jævnede med xantan gummi, og det fik en vammel slimet men samtidig skummet konsistens. Jeg har en formodning om det blev sådan fordi jeg brugte lidt for meget xantan og efterfølgende tilsatte hvidløg, hvor protein så har forsøgt at emulgere. Det røg ud og jeg måtte prøve igen.

    I en foodprocessor (udgaven der lykkes)

    • 2 tomater
    • 4 blommetomater
    • 8 cherry tomater 
    • 2 små løg
    • 1 serrano chili
    • ½ tomat chili
    • 2 skoleagurker
    • ½ tsk spidskommen
    • 1 tsk oregano
    • 1 spsk lyssirup
    • ½ tsk xantan gummi 

    HelmerJ16-08-23 07:10

  • ★★★★★★0

    Hvorfor vil du have xantangummi i? Holdbarhed?

    Guldager16-08-23 19:14

  • ★★★★★★0

    Han er en lak & læder-type... Du skulle se hans loft...

    davenport16-08-23 20:00

  • 0

    Han er en lak & læder-type... Du skulle se hans loft...

    Og hans kælder....

    Verbal16-08-23 20:40

  • ★★0

    xantangummi er et tyknings middel, det fantastisk er man kan koldjævne med det, det er som sådan ikke noget der SKAL puttes i. Men jeg kan godt lige min salsa bliver lidt mere homogen end væske med ting i, men samtidig kan vil jeg gerne beholde den rå for en mere sprøde bid som man mister ved at varme det op (for at jævne med noget ander). Jeg bruger det en del når jeg fermentere hot sauce, jeg syntes det bliver lidt mere doseringsvenligt og den bundfalder heller ikke rigtigt

    HelmerJ17-08-23 07:17

  • ★★★★★★0

    Med Hot Sauce kan jeg godt se det, men når jeg tænker salsa, tænker jeg chunky mere end homogent - så egentlig væske med ting i :)

    Guldager17-08-23 16:16

  • ★★★★★★0

    Jeg skal gi dig væske med ting i :D

    davenport17-08-23 16:21

  • ★★0

    Var lige på pandasia og bestille noget sichuan peber, kom lige til at bestille Samyang med 3 x IldKylling, det bliver nok dumt

    HelmerJ18-08-23 07:22

  • ★★★★0

    De brænder en smule, men du er jo ganske hærdet, så jeg tror ikke, at du kommer til at lide alt for meget. Jeg har ædt en del af dem i perioder, hvor jeg ellers ikke haft speciel høj chili-tolerance, og jeg har kun svedt lidt ekstra af dem.

    dyg18-08-23 08:59

  • ★★0

    De almindelige spiser jeg med stor fornøjelse, men det er den nye udgave med 3xspicy, tænker det bliver noget rod når den skal ud igen

    HelmerJ18-08-23 09:06

  • ★★★★0

    Den er nu ikke ny, vores lokale kina-biks har haft den længe. Og ja, den er stærkere end den normale og end 2x, men så er det heller ikke værre..

    Dog lavede min kusine den for hendes kæreste og min onkel, og de var alle ved at dø, selvom hun ikke engang brugte hele posen med guf.

    dyg18-08-23 09:39

  • ★★★★★★0

    Er ved at lave mad til en 50års i morgen. Har sous videt ca. 8 kg. kylling, marineret 7,5 kg. chicken wings, lavet 10 bakker flødekartofler med rød peber og oregano, og har lige puttet 5 kg. mørbrad i gryden, og det er ikke engang resten. Har bare ikke plads til mere. I morgen skal jeg lave alt salat, så står nok tidligt op. Har også købt et højreb, så der er lidt af hvert.

    Det hele skal grilles, og så kan gæsterne vælge at få kødet i en philly steak sandwich. Har lavet 2,5 kg. bløde løg også.

    Damn, jeg er ved at være træt i ryggen. Nu skal jeg så bare stå op i 8 timer i morgen, så er det weekend...

    davenport18-08-23 17:04

  • 0

    I made a pizza: sharing basic ingredients for a chicken pizza:

    1. Pizza dough or pre-made pizza crust
    2. Tomato sauce or pizza sauce
    3. Cooked and seasoned chicken breast, diced or shredded
    4. Shredded mozzarella cheese
    5. Optional toppings: sliced red onions, bell peppers, mushrooms, etc.
    6. Olive oil (for brushing the crust)
    7. Italian herbs (such as oregano, basil, and thyme) for seasoning

    Feel free to customize the toppings and seasonings according to your preferences. Enjoy your chicken pizza!

    source website: here

    Neerajkirola18-08-23 18:29

  • ★★★★★★0

    Kan Moovy ikke slette trolden, der C/P´ster ChatGPT opskrifter?

    davenport18-08-23 23:10

  • ★★0

    Er ved at lave mad til en 50års i morgen. Har sous videt ca. 8 kg. kylling, marineret 7,5 kg. chicken wings, lavet 10 bakker flødekartofler med rød peber og oregano, og har lige puttet 5 kg. mørbrad i gryden, og det er ikke engang resten. Har bare ikke plads til mere. I morgen skal jeg lave alt salat, så står nok tidligt op. Har også købt et højreb, så der er lidt af hvert.

    Det hele skal grilles, og så kan gæsterne vælge at få kødet i en philly steak sandwich. Har lavet 2,5 kg. bløde løg også.

    Damn, jeg er ved at være træt i ryggen. Nu skal jeg så bare stå op i 8 timer i morgen, så er det weekend...

    Vildt lyder som noget af en omgang, håber det hele bare spiller i dag:-)

    Weird_J19-08-23 07:59

  • ★★★★★★1

    Jo tak, det gik pisse godt. Tror jeg landede to arrangementer mere :D

    Og det passede sgu godt på mængden - et tak dér til Helmer, der er god at have med ude at handle.

    Men er balderet nu efter 8,5 time ved et bord, der var for lavt til min højde, så min lænd er total fucked. 

    Nu er jeg træt, lidt beskidt men ellers glad :D 

    davenport19-08-23 23:06

  • ★★0

    Har fået to store hjemmelavede burgere, med ost, Bacon rødbeder ketchup og remoulade. Plus pomfritter som tilbehør. Det har selv McDonald's svært ved at overgå, for hvad angår McDonald's ville jeg nok tadig være sulten en times tid senere efter, da det er så letfordøjelig mad. Men nu er jeg fuldstændig proppet/ mæt efter den gigantiske menu...

    Ryder66620-08-23 00:53

  • ★★★0

    Der kom et AC/DC kopiband til byen i går, samtidig med at byens original havde fødselsdag. Havde ikke drukket eller røget i tre uger, men der blev taget revanche i går. I dag er jeg derfor meget træt og kroppen skriger på salt. Derfor bliver det usundt i dag. Jeg påtænker nemlig at lave hotdogs til frokost. I aften bliver det sundere igen med en chili suppe. Og så har jeg også en liter koldskål i køleskabet.

    Aranyhajú Nyárszépe20-08-23 10:41

  • ★★★★★★1

    Tillykke med dagen ;D

    davenport20-08-23 11:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen