Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Flæskesteg med jydetapas.

    davenport20-08-23 18:08

  • ★★★★★★0

    Vi har altid fri om fredagen (de voksne). Så vi kørte ind på den famøse Shell Grillen, hvor jeg nedsvælgede en stor bøfsandwich, en stor rød med Bacon omkring og en god del af Janes flæskestegsmix. Det var i middags, og jeg er stadig proppet, fordi jeg ikke kan finde ud af at fucking stoppe mens legen er god.

    Så det bliver Ida der laver mad til ungerne i aften, og vi springer bare over i dag.

    Kæft, jeg er et svin!!

    davenport25-08-23 16:29

  • ★★★★★★0

    Laver æbleflæsk, da jeg jo lige havde et kilo Bacon liggende, og træerne bugner med æbler lige nu. Så en pandefuld flæsk, annanasæbler, timian, løg og fedt. Det bliver lækkert på et stykke ristet rugbrød senere.

    davenport30-08-23 13:32

  • ★★★★★★0

    .. Og så er dét væk.. Ungerne kom hjem fra skole, og støvsugede det hele. Nåede da at få en mad selv. Men sært tilfredsstillende, at de bare æder en god gammeldaws synnejysk ret :)

    davenport30-08-23 15:20

  • ★★0

    I aften står menuen på bacontærte. Mums siger jeg bare...

    Ryder66631-08-23 20:26

  • ★★★★★★0

    Fik Lo Mein med kylling. Dejligt simpelt også. Masser af grønt skåret groft, nudler, kylling, wokket med en sauce af bouillon, soja, ingefærpulver, yuzu og brun farin.

    Guldager31-08-23 20:30

  • ★★★★★★0

    Fik indbagt laks med hollandaise og majskolber med koldt smør og maldon. 

    davenport31-08-23 21:45

  • ★★★★1

    Æder svinekød og forskellige former for kartofler. Man lever jo som en Konge hernede i Krakow!!

    dyg31-08-23 21:54

  • ★★★★★★0

    Jeg har købt en røgpistol med rygesmuld. Håber den kommer i dag. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal bruge den til, men jeg mangler jo én. Imerco havde den til 99,- så det kunne jeg næsten ikke lade være med.

    davenport 1-09-23 09:23

  • ★★★★★★0

    Æder svinekød og forskellige former for kartofler. Man lever jo som en Konge hernede i Krakow!!

    God ferie - noget du kan anbefale, Krakow altså?

    Wayne 1-09-23 10:33

  • ★★★★★★0

    Jeg har købt en røgpistol med rygesmuld. Håber den kommer i dag. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal bruge den til, men jeg mangler jo én. Imerco havde den til 99,- så det kunne jeg næsten ikke lade være med.

    Jeg tror, jeg har den samme - fra Cook & Baker. Har brugt den præcis 0 gange :) - og har haft den i 2 år, vil jeg tro.

    Guldager 1-09-23 11:35

  • ★★★★★★0

    Jeg fik den med posten, prøvede den af, og Jane forviste mig (og den) udenfor - for aldrig at vende tilbage.. (Den)

    davenport 1-09-23 12:50

  • ★★★★0

    God ferie - noget du kan anbefale, Krakow altså?

    Tak! Helt sikkert, dejlig by med masser af liv. Og så er der en del ting omkring den man kan se, saltminer, bjerge og andre flotte gamle byer.

    dyg 1-09-23 12:57

  • ★★★★★★0

    Har halveret nogle bagekartofler, krydret dem op og smidt en masse kyllingebrystfilet i et fad med forskellige svampe, forårsløg, hele tomater, hvidløg, bladselleri, bullion og noget svampesoya. Det virker på papiret som noget sjask, men tror egentlig det bliver meget godt og ret basic på smagene. Hvor om alting er, så kommer de til at æde det! (Eller rugbrød!) 

    davenport 1-09-23 17:58

  • ★★★★★★0

    Vi har passet en ~3 årig, så lavede en ordentlig grydefuld kødsovs med skruer. Det gled glædeligt ned. 

    davenport 2-09-23 17:58

  • ★★★★★★0

    Efter en god arbejdsdag, står den på flæskesteg, rødkål, sukkerkartofler og en spand brun sovs. En af de saucer jeg mest elsker at lave og bruge tid på. Tror jeg laver den "dyre" og opbager den i dagens anledning :)

    davenport 3-09-23 16:03

  • ★★0

    Tænker at jeg skal have købt noget rugbrød i form af kohberg's proteinbrød...det er blødt, lækkert og fuld af kerner. Tænker at købe noget baconpostej og andet lækkert pålæg. Som aftensmad, står den nok på kartoffelsalat og hotwings...

    Ryder666 3-09-23 16:12

  • ★★0

    Har fået to stk klapsammen mad, bestående af rugbrød med baconpostej. Mega mums. Da det var et mellemmåltid vil jeg snart varme nogle hotwings.

    Ryder666 3-09-23 19:53

  • ★★★0

    Jeg tændte op i kulgrillen, hvilket selvfølgelig er skidt for klimaet, men til gengæld holdt jeg mig fra oksekød og grillede en marineret svinemørbrad, så tænker det må gå lige op.

    Dertil ovnstegte rodfrugter og en tomatsalsa med avokadodressing

    Aranyhajú Nyárszépe 3-09-23 20:03

  • ★★0

    Jeg orkede ikke hotwings og kartoffelmos, så endte med en gang millionbøf, istedet. SuperBrugsen har tilbud på færdigretter til 14kr stk, så har købt masser af færdigretter, så jeg har til nogle dage...

    Ryder666 3-09-23 20:14

  • ★★★★0

    Har fået kartoffelpandekage for tredie gang på fem dage her til aften, denne gang med en gullash til (og pirogi for anden gang til frokost). Det er sgu god æde, men jeg glæder mig også til at komme hjem til lidt lettere mad igen.

    dyg 3-09-23 20:21

  • ★★0

    Frokost prøvede jeg en Samyang Buldak 3xILD. Smagen var desværre ikke videre interessant. Den brænder da til men man kan god fornemme der ikke er lagt så meget energi i smagen, som i styrken, især niver den til på vej ud, måtte på tronen 3-4 gange før den var nået igennem. Nåede da også overveje en nye måde at nyde en mælkedreng på. 

    Aftensmaden var dejlig let og simpel. Lune deller fra fryseren på frisk rugbrød, en god klat rød kål og lidt agurksalat.

    I aften skal vi have flæskesteg med gratin.

    HelmerJ 7-09-23 07:21

  • ★★★★★★0

    Jeg kan godt lide smagen af 2xspicy - er det ligesom den bare stærkere?

    Guldager 7-09-23 17:50

  • ★★★★★★0

    Lavede en omgang deller med brun sovs, kartofler og rødkål - rødbeder. 

    davenport 7-09-23 19:11

  • ★★0

    Syntes 3x var meget mudret i smagen, lidt som hvis en bouillon er FOR kraftig eller noget har fået for meget røg. Klart den ringeste udgave jeg har smagt, min favorit er den rød/grønne med kimchi. 

    HelmerJ 8-09-23 07:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen