Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★0

    Går vi lige væk fra CPU valg og køler lidt så har jeg pt. et Fulltower, en gammel "blikspand" ville måske gerne lidt ned i størrelse, men jeg vil heller ikke crampe det hele og dræbe airflow, så det også noget jeg kigger efter fra tid til anden. om det skal være midtower eller noget mindre full/hightower. Mini ATX er ikke mig jeg bruger den også til andet end spil så jeg skal lige ha plads til nogle SSD'er også.

    Har godt kunne li Lian Li's Lan cool serie, jeg tror jeg er mere tolerant for støj, og vil heller ha mere køling end en more silent pc, men ja som skrevet før jeg har været ud af The game for længe fordi damm der er kommet mange nye kabinetter gennem tiden :)

    Elwood23-09-23 15:33

  • ★★★1

    Prøv at kigge på BeQuiet Pure Base 500 - jeg har denne model til min PC i stuen: www.bequiet.com/en/case/1721 - fordi, fuck vinduer i kabinetter.

    Det er ikke kæmpestort, men der er plads til 2 stk. 3½" diske som er gemt væk under samme "kasse" der skjuler PSU'en. Så vidt jeg husker er der også plads til 4 stk. 2½" diske. Samtidig er der masser af mulighed for udluftning, hvis man vil have det.

    Og hvis du har brug for plads til mere end 6 diske, så er det nok tid til at købe et par fede M.2 og smide i computeren også. Hvis de bare skal bruges til lagerplads, er de svinebillige i dag.

    Jeg har fundet to mini-computere frem fra kælderen, som skal laves om til NAS, en der skal stå hos mig og en der skal stå hos min far som offsite backup, og jeg kører SSD i begge to, fordi prisforskellen er næsten ikke-eksisterende.

    NSF23-09-23 15:44

  • ★★★★★0

    Haha ja jeg har også sagt at hvis jeg finder noget med vinduer så afskærmer jeg dem :)

    Elwood23-09-23 16:40

  • 0

    Hvad ligger jeres andres CPU temperatur på?:-)

    Min ligger på op til 70 grader når den for alvor for liv til at arbejde.

    Verbal23-09-23 17:45

  • ★★★★0

    Min svinger mellem 52 og 55 grader.

    S. Rico24-09-23 00:34

  • ★★★★0

    Er der nogen af jer, der har prøvet at lege med Nvidia Shield og Cloud Gaming?

    Jeg mødte en fyr forleden, der var meget begejstret for det.

    Overvejer det lidt for at kunne komme til at spille Star Field på et tidspunkt.

    thomsen24-09-23 11:21

  • ★★★1

    Er der nogen af jer, der har prøvet at lege med Nvidia Shield og Cloud Gaming?

    Jeg mødte en fyr forleden, der var meget begejstret for det.

    Overvejer det lidt for at kunne komme til at spille Star Field på et tidspunkt.

    Jeg har ikke prøvet det, fordi jeg aldrig rigtigt har haft behov for det, men så vidt jeg har forstået, er det for længst nået et niveau hvor man kan få en ret god oplevelse, så længe at man holder det til singleplayerspil.

    Man har dog ikke brug for speciel hardware til det. Geforce Now kan køre på stort set hvad som helst og har du i forvejen en Playstation, kan du bruge en af de controllere som du ejer allerede. Jeg vil tro at du bare kan knalde din laptop til dit TV, parre en PS controller via bluetooth, hente den nødvendige software og så gå i gang.

    NSF24-09-23 12:41

  • ★★0

    Tak for jeres svar, jeg må heller lige få kigget lidt ekstra på det køling.

    Weird_J24-09-23 14:07

  • ★★★★0

    NSF - tror desværre min laptop er for dårlig til noget som helst i den retning. Den har så lidt RAM, at den går i slow-mode, hvis jeg har flere tabs åbne, og generelt så kommer alting, jeg skriver, først frem med lidt forsinkelse. For at gøre det endnu sjovere, så er mit "o" lige stået af, så jeg er nødt til at copy-paste det ind løbende, når jeg skriver ...

    Satser på at kunne spare sammen til en ny engang næste år. 

    thomsen27-09-23 14:18

  • ★★★1

    NSF - tror desværre min laptop er for dårlig til noget som helst i den retning. Den har så lidt RAM, at den går i slow-mode, hvis jeg har flere tabs åbne, og generelt så kommer alting, jeg skriver, først frem med lidt forsinkelse. For at gøre det endnu sjovere, så er mit "o" lige stået af, så jeg er nødt til at copy-paste det ind løbende, når jeg skriver ...

    Satser på at kunne spare sammen til en ny engang næste år. 

    I følge nVidia kan det køre på 13-14 år gamle laptops. Det er essentielt Netflix med input. 

    Jeg tror at man kan nappe en uge gratis, så du kan jo altid afprøve det. 

    NSF27-09-23 14:38

  • ★★★★★0

    Horizon Forbidden West kommer til pc i 2024.

    Elwood28-09-23 12:59

  • ★★★0

    Horizon Forbidden West kommer til pc i 2024.

    Noice.

    NSF28-09-23 13:09

  • ★★★0

    I forbindelse med snakken om CPU-køling, kom jeg til at tænke på at jeg havde en stort set ubrugt Noctua-blæser liggende i en kasse, samt beslag til at smide den på min CPU-blok. Jeg er ikke gået i dybden med tests, men det lader til at have forbedret temperaturen måske 5 grader.

    NSF 8-10-23 12:06

  • 1

    Selvom gennemsnittet af individuelle anmeldelser på sites som Metacritic og Opencritic lidt er noget lort, så er det alligevel ret vildt at se hvor mange spil der ligger så højt i år:

    • Baldur's Gate 3 - 96 / 96
    • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - 96 / 96
    • Resident Evil 4 - 93 / 92
    • Mario Wonder - 93 / 91
    • Street Fighter 6 - 92 / 92
    • Marvels Spider-Man 2 - 90 / 91
    • Dead Space - 89 / 89
    • Alan Wake II - 88 / 89
    • Sea of Stars - 88 / 89
    • Cocoon - 88 / 87
    • Hi-Fi Rush - 87 / 89
    • Final Fantasy XVI - 87 / 88
    • Pikmin 4 - 87 / 88

    Not bad. 

    Høegh28-10-23 12:41

  • 0

    Jeg er omtrent 2/3 gennem Spider-Man 2, og det er virkelig et spil der bliver bedre og bedre.

    Ironisk nok starter det lidt trægt - og rent grafisk er det absolut mindst imponerende i sine første 2-3 timer. Men derefter tager det virkelig fart - både missionsmæssigt og grafisk.

    Historiemæssigt er niveauet også generelt højt, men desværre også lidt ujævnt. Nogle øjeblikke rammer helt plet og er utroligt smukke - mens andre virker mærkeligt akavede og forhastede. Men sådan havde jeg det også med Spider-Man 1 og i lidt mindre grad med Miles Morales. 


    Høegh31-10-23 10:15

  • ★★★★★1

    Spider-Man 2 spillet fra Insomniac er ifølge mig et mesterværk, det kan ikke siges kortere... men jeg vil heller ikke sige noget kort, eller rettere skrive det, så here goes.

    Først og fremmest Sony's Kraven The Hunter film blir så bad, på den dårlige måde er jeg overbevist om, det virker klart for mig som om de sætter ham op til at være Anti-Hero. Insomniac's udgave er klart mere det jeg forbinder med Kraven The Hunter.

    Men lad os tage det fra start af, efter massiv succes med Marvels Spider-Man, og efterfølgende det lidt kortere men fabelagtige Miles Morales, var forventningerne høje da Insomniac revealede at deres næste spil blev Spider-Man 2.
    Insomniac består af en masse talentfulde folk og på Spider-Man har det været Bryan Intihar der har været director og er det igen og ham hans team, vel de spinder guld, og de er en af de her AAA dev's som ikke laver hurtigt cashgrab kun på et navn. Det er tydeligt at de har masser af Marvel fans, Bryan Intihar var det også hel fra barn af, så det var en drøm for ham at stå i spidsen for den her franchise med hans team.
    Men da de netop er Marvel fans også, ved de også hvad marvels fans dels vil forvente, og hvad der nærmest skal være med i en efterfølger, men det gør dem også i stand til at lege med "regelsættet" for hvad man kender fra comics'ne, og prøve at overraske folk.


    Jeg vil ikke gennemgå hele spillet og alle karakter dels er det spoilers, men bare nævne enkelte ting.
    Kraven The Hunter blev kørt i stilling som en af de store ting i spillet, og deres udgave af ham gør igen ham til en formiddable foe, i modsætning til MCU som har lidt tendens især på det seneste på at være lidt mere snarky med fremstilling af skurkene, og ikke deciderede gøre grin med dem, men måske mere få dem til at fremstå mere harmløs. Det er Kraven The Hunter ikke i Spider-Man 2, ledsaget af et hel fantastisk Theme, får vi her en karakter der ikke har tid tid pjat og kun har et mål for det han gør.

    Den anden store ting de slog på trommen for var hele Venom Story Arch'en, og hertil også Peter og The Symbiote, jeg skal ikke kommenter for meget på den del, blot sige at man vil hvine af fryd når man ser deres udgave af Venom, ledsaget af Tony Todd's fantastiske dybe stemme, jeg blir hel blød i knæ'ene af den.
    Osborne familien er self. også tilbage og de gør nogle intressante ting også her.
    Spillet har et fabelagtig score igen af John Paesano, der også stod bag det første, som nævnt allerede Kraven The Hunters theme, men der er så mange gode moments med musikken. Gameplay mæssigt har de også forbedret ting og deres Tech, især Fasttravel er ret imponerende første gang man ser det, og de bruger den tech også undervejs i spillet på kreative måder, hvor man kan loade et level part unden loading screen, med selv om man har Fast Travel, så har de gjort det så sjovt at bevæge sig rundt i verden, ikke mindst på grund af The Web Suit, som gør du kan svæve rundt også.

    Går vi så til missionerne vil jeg self. ikke spoiler big moments, men der er to missioner og en fight der skal fremhæves.
    Af Missioner har vi f.eks. Graffiti Trouble, det er et ganske kort mission, men vi introduceres for en karakter vi ikke har spillet før, og måden de kobler Gameplay, Audio Design og Visual storytelling sammen på har jeg ikke set gjort før i et spil, og jeg sad blot med det største smil hele tiden.
    Next up har vi Harlem Cultural Museum.

    Miles Morales, skal hjælpe med at skaffe noget tilbage som er blevet stjålet, det i sig selv er også en fed mission, fordi det hele tager fokus i en lille community der går sammen om et fælles formål, og som kulminer i en location som reelt set blot er en Udstilling/mini museum, men det arbejde som er lagt i at finde matriale osv. til at skabe det sted er så beundringsværdigt, at jeg bare havde lyst til at opleve det i virkeligheden.
    Og sidst har vi en bossfight, nej det er ikke Venom, men der sker en hændelse i spillet, som gir et udfald for en karakter der genetlig har været bygget op til hel fra start af nærmest, som kulminer i en lettere unik kamp, hvor sværhedsgraden direkte forbindes med det som det hele handler, om så in a way er det den sværeste kamp, du har haft i spillet indtil videre og det forbindes direkte til den situation du befinder dig i, og dety er en virkelig fed måde Gameplay mæssigt at lave understøtte en narrativ storyline på, og jeg elsker når Insomniac finder på små ting som dette, also det er et Huge Marvel geek moment som heller ikke gør det dårliger, stor ros til to Voice actors i den sekvens, som virkelig går all in.

    Og der kommer flere eksempler gennem spillet på disse ting med andre karakter man møder, og det fungere bare så godt. Og det mest vilde for mig og der er stensikkert folk der ikke deler samme mening, men for mig så formår Insomniac's writing team også at jongler med alle de her bolde og give dem en naturlig plads i historien, uden at det føles som en wink wink, se hvad vi gjorde situation som ja The Flash Movie led big time under.
    Jeg er så spændt på at se Insomniac's udgave af Wolverine, er sikker på jeg vil elske ham og resten af castet lige så meget som jeg gør castet i deres Spider-Man spil, som blot er ja... Amazing!

    Elwood31-10-23 10:22

  • 0

    Går vi så til missionerne vil jeg self. ikke spoiler big moments, men der er to missioner og en fight der skal fremhæves.
    Af Missioner har vi f.eks. Graffiti Trouble, det er et ganske kort mission, men vi introduceres for en karakter vi ikke har spillet før, og måden de kobler Gameplay, Audio Design og Visual storytelling sammen på har jeg ikke set gjort før i et spil, og jeg sad blot med det største smil hele tiden.
    Next up har vi Harlem Cultural Museum.

    Miles Morales, skal hjælpe med at skaffe noget tilbage som er blevet stjålet, det i sig selv er også en fed mission, fordi det hele tager fokus i en lille community der går sammen om et fælles formål, og som kulminer i en location som reelt set blot er en Udstilling/mini museum, men det arbejde som er lagt i at finde matriale osv. til at skabe det sted er så beundringsværdigt, at jeg bare havde lyst til at opleve det i virkeligheden.


    Helt enig her. Der er generelt nogle virkelige gode sidemissioner - særligt for Miles Morales. 

    Det er et spil der virkelig emmer af overskud fra udviklernes side. Der er så mange små fine detaljer. 



    Høegh31-10-23 10:31

  • ★★★★★1


    Helt enig her. Der er generelt nogle virkelige gode sidemissioner - særligt for Miles Morales. 

    Det er et spil der virkelig emmer af overskud fra udviklernes side. Der er så mange små fine detaljer. 



    Det Costume man får efter Harlem missionerne er nok mit ynglings sammen med Bodega Cat, som godt nok også var i Miles Morales, men jeg elsker det fortsat, det er så Cozy :)

    Lucy James og Tamoor fra Gamespot havde en fin lille spoiler talk med Bryan Intihar om spillets historie og slutning som man kan se Efter man har spillet det.

    obs. Spillet har to end credits ting. Ved ikke om man kan skippe direkte til dem men jeg ser altid end credits hel done i film og spil. 

    Elwood31-10-23 10:43

  • 0

    Det Costume man får efter Harlem missionerne er nok mit ynglings sammen med Bodega Cat, som godt nok også var i Miles Morales, men jeg elsker det fortsat, det er så Cozy :)


    Ja de er begge to virkelig gode. Jeg er også stor fan af de forskellige "into the spider-verse"-suits!

    Lucy James og Tamoor fra Gamespot havde en fin lille spoiler talk med Bryan Intihar om spillets historie og slutning som man kan se Efter man har spillet det.

    obs. Spillet har to end credits ting. Ved ikke om man kan skippe direkte til dem men jeg ser altid end credits hel done i film og spil. 


    Det er noteret. Den må jeg få lyttet til når jeg har gennemført spillet :-)

    Og tak for heads up i forhold til credits. 

    Høegh31-10-23 10:56

  • ★★★★★0


    Ja de er begge to virkelig gode. Jeg er også stor fan af de forskellige "into the spider-verse"-suits!


    Det er noteret. Den må jeg få lyttet til når jeg har gennemført spillet :-)

    Og tak for heads up i forhold til credits. 

    Det var så lidt, og ja den ene kommer ret hurtigt, den anden det er den som først kommer til sidst, den første er ganske ligetil, den sidste er noget mere nørdet :)

    Og nu vil jeg kaste mig over Alan Wake 2 som det næste, lige efter jeg har fået platinum i Spider-Man 2 det virker ret ligetil at få i det, mangler lige lidt akobatik tricks at udføre.

    Elwood31-10-23 11:04

  • ★★★0

    Jeg er gået i gang med The Walking Dead fra Telltale igen. Jeg havde købt den sidste sæson, men kunne ikke finde ud af om jeg manglede andet end den og jeg kunne ikke finde mine gamle saves, så jeg refundede den sidste sæson og nappede den samlede pakke i stedet. Så starter vi da bare forfra, det er alligevel evigheder siden jeg spillede de første par sæsoner, så det ville være rart at få genopfrisket historien.

    NSF 3-11-23 14:08

  • ★★★★0

    Jeg er gået i gang med The Walking Dead fra Telltale igen. Jeg havde købt den sidste sæson, men kunne ikke finde ud af om jeg manglede andet end den og jeg kunne ikke finde mine gamle saves, så jeg refundede den sidste sæson og nappede den samlede pakke i stedet. Så starter vi da bare forfra, det er alligevel evigheder siden jeg spillede de første par sæsoner, så det ville være rart at få genopfrisket historien.

    Den har jeg haft på min "bør få købt og spillet" liste i lang tid. Så lang tid, at jeg er lidt nervøs for, om tidens tand har gjort, at den ikke længere er så imponerende at se på...?

    S. Rico 3-11-23 20:48

  • ★★★1

    Den har jeg haft på min "bør få købt og spillet" liste i lang tid. Så lang tid, at jeg er lidt nervøs for, om tidens tand har gjort, at den ikke længere er så imponerende at se på...?

    Det bør du ikke. Spillet har altid kørt en meget tegneserieagtig stil, som ikke rigtigt ældes efter min mening. Den samlede udgave har tilsyneladende fået nogle opgraderinger, men ud fra hvad jeg kan huske fra spillet, er der intet der giver mig anledning til at tro, at der er sket en stor visuel opgradering, det ligner helt den gamle udgave af spillet.

    Kan man lide stilen, så fungerer spillet. Hvad der til gengæld kan være lidt frustrerende, er Telltales styring som kan være noget klodset til tider. Jeg kan huske at det gav mig anledning til et par ragequits da jeg spillede første sæson. Jeg har dog rullet med øjnene et par gange i denne omgang, fordi jeg lykkeligt havde glemt sådan noget som QTE i spillet, der ærligt talt virker mere forstyrrende for historien, end at de tjener den.

    NSF 3-11-23 22:21

  • 1

    Det er et rigtigt godt spil, hvor sæson 1 er den klart bedste, men hvor de resterende også holder et forholdvis højt niveau.

    Styringen er lidt kluntet og jeg var da på youtube en enkelt gang, for simpelthen at se om jeg havde misforstået dem, selv om de er forholdvis simple.

    Ellers er det jo næsten som at spille en interaktiv serie, hvor der ikke er så meget gameplay, men i stedet for valg. De giver dog mening da det følger forlaget ret godt omend det er en original historie. Ikke mindst det at der er en timer, som varierer i hastighed alt efter hvor stresset karakteren er, fungerer godt og gør at du ikke bare kan sidde og overveje dine valg i evigheder.

    Derudover er stemmeskuespillet top notch og karaktererne velskrevne. Jeg tog i hvert fald mig selv i flere gange at være godt og grundig træt af Kenny. Jeg prøvede at være best buddy med mig og det går også fint nok når det gælder ham selv og hans familie, men så snart du er lidt uenig med ham, så bliver han totalt drama queen.

    Nøj han var irriterende desto længere frem i historien du kom.

    Det eneste lille minus er at dine valg ikke har den store indflydelse på selve historien, men når du spiller den første gang kan den have en indflydelse på din oplevelse af historien.

    Uden at røbe for meget kan jeg også sige at episode 2 i første sæson er ret nasty

    Kiyonji 4-11-23 08:40

  • ★★★0

    Jeg måtte også lige gøre brug af internettet i går, da jeg kom til motellet og skulle have fat i en skruetrækker. Et af de steder man gemmer sig, gør venstre- og op-knappen det samme, så jeg troede at jeg var røget ind i en bug. Men nej, bare klodset styring der ikke altid er ensartet.

    NSF 4-11-23 08:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen