Det var ok mad. Det var med catering, der lavede mad i deres køkken.
Forretten var fiskefrikadeller og dildbagt kuller med dampede forårsløg og dildcreme. Virkelig lækkert.
Hovedretten var lam, farseret kylling, flødekartofler, små smørstegte kartofler, tomatiseret sauce, ratatouille, brocollisalat og diverse grønt til mix-salat. Lidt kedeligt, men det synes jeg for det meste hovedretsbuffetter er. Og jeg så er jeg ikke særlig vild med buffet på den måde, når det hele svømmer sammen. Så jeg tog lidt af af gangen, så det passer sammen, og tørrede min tallerken af efter hver portion.
Dessert var bare forskellig chokolade, frugt, chips og slik, men dog også nogle afsindigt lækre profiteroles.
Skrub-af mad var jordskokkesuppe med Bacon. En virkelig god suppe også.
----
Jeg ved godt, jeg er lidt hysterisk med rene tallerkener, når jeg henter igen, men jeg vil gerne have flødekartofler og ikke flødekartofler med tomatiseret sauce. Synes egentlig også det er lidt respektløst overfor kokken at overlæsse ens tallerken i en stor pærevælling.