Trailer: Abefesten bryder løs i ny trailer til "Kingdom of the Planet of the Apes"

Konflikten mellem mennesker og aber tager til. Igen.

Endnu en af de talrige storslåede filmtrailers, som blev transmitteret i forbindelse med nattens Super Bowl i USA, er et nyt, actionfyldt smugkig på "Kingdom of the Planet of the Apes" – den 4. af de nye "Abernes planet"-film, siden "Abernes planet: Oprindelsen" udkom tilbage i 2011.

Det er efterhånden syv år siden, at vi fik "Abernes Planet: Opgøret", der fungerede som en afslutning på trilogien om den kløgtige abeleder Caesar (spillet af Andy Serkis). Men 20th Century Studios er tydeligvis ikke klar på at sende aben videre endnu.

I "Kingdom of the Planet of the Apes" regerer aberne nu planeten, og primaterne bekriger hinanden, mens menneskeracen er blevet én stor flok barbariske tåber. Ét menneske skiller sig dog ud fra mængden og kickstarter et blodigt opgør...

Se også: Første topfede trailer til "Deadpool & Wolverine"

"Kingdom of the Planet of the Apes" instrueres af Wes Ball, som tidligere har instrueret den succesfulde "Maze Runner"-trilogi. Inden da arbejdede han som grafisk designer på bl.a. hjemmevideoudgivelser af film som "Transformers", "Beowulf" og J.J. Abrams' "Star Trek", så det giver god mening, at Ball er blevet hyret til at lave en film, der i høj grad bæres af sine visuelle effekter.

Denne gang er Andy Serkis dog ikke med om bord foran kameraet. Vi vinkede jo farvel til hans abeleder, Caesar, i "Abernes planet: Opgøret", og den næste film stiller i stedet skarpt på den intelligente abe Cornelius, Caesars søn, der spilles af Owen Teague ("It", "Black Mirror").

Ud over Teague medvirker bl.a. "The Witcher"-stjernen Freya Allan, Kevin Durand ("Legion") og William H. Macy ("Jurassic Park III") i "Kingdom of the Planet of the Apes", som udkommer i de danske biografer den 8. maj 2024. Se den nyeste trailer her:

Kommentarer

Abefesten bryder løs i ny trailer til "Kingdom of the Planet of the Apes"

 • ★★★0

  Man kan håbe at det bare er trailerne, men der er visse shots der ikke ser helt færdige ud. Blandt andet hvor gorillaen løber gennem græsset, der ser det ud som om at græsset ikke bevæger sig som det burde.

  Men vildt nok at der stadig kan holdes liv i denne serie.

  NSF12-02-24 12:05

 • ★★★★★★1

  Visuelt er man kommet et stykke siden den originale fra 1968 - men den nerve der er i den film, mangler bare i alt der er kommet siden.

  Det er dog interessant nok til at jeg vil holde mig orienteret, og måske give den en chance.

  Wayne12-02-24 12:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen