Trailer: Den berømte trædukke vækkes til live i ny trailer til Guillermo del Toros "Pinocchio"

Mexicanerens fortolkning af det klassiske eventyr bliver tydeligvis mindre poleret og mere dystert end Disneys kommende remake.

Tidligere på sommeren fik vi traileren til Disneys kommende live-action-remake af selskabets egen, legendariske "Pinocchio"-tegnefilm fra 1940. Og alt tyder på, at den film bliver varm, jovial, kulørt og gennemsyret af melodiske melodier og søde, talende dyr.

Den spritnye trailer til Guillermo del Toros "Pinocchio", som kan ses herunder, lover også et storladent, rørende filmeventyr med en pæn dosis humor – men også med hjertesorg og langt mere uhyggelige figurer og omgivelser end i Disneys kommende filmatisering af Carlo Collodis eventyr om trædukken Pinocchio, der higer efter at blive til en rigtig dreng.

Se også: "Nightmare Alley"-interviews med Guillermo del Toro og Dan Laustsen

Guillermo del Toros "Pinocchio" er en stop-motion-film à la "The Nightmare Before Christmas" og "Isle of Dogs". Og del Toro har instrueret sin film i samarbejde med den garvede og Emmy-belønnede stop-motion-kunstner Mark Gustafson ("A Very Harold & Kumar Christmas", "Fantastic Mr. Fox").

Filmens stemmer er blevet indtalt af en række store Hollywood-stjerner – bl.a. Ewan McGregor, Cate Blanchett, Finn Wolfhard, Tilda Swinton, John Turturro og Christoph Waltz er på rollelisten. Netop McGregor kan opleves i traileren som gode, gamle Jesper Fårekylling.

"Pinocchio" lander på Netflix engang i december – blot tre måneder efter udgivelsen af Disneys "Pinocchio" – og den nyeste trailer kan ses her:

Kommentarer

Den berømte trædukke vækkes til live i ny trailer til Guillermo del Toros "Pinocchio"

  • ★★★★★1

    Ser fantastisk ud, og man kan se det er et projekt, med sin egen sjæl om man vil, og godt håndværk, jeg glæder mig.

    Self. kan det ikke måle sig med klassikeren:

    youtu.be/Ua9nmAZ5VpE

    Elwood27-07-22 18:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen