Trailer: Få et første kig på "X-Men"-gyseren "The New Mutants"

Den kommende superheltefilm byder på intens mutant-action i nervepirrende horror-omgivelser.

20th Century Fox har udgivet den første teaser-trailer til "The New Mutants", der er den næste fortælling i studiets "X-Men"-filmserie. Den nye film befinder sig mere i horrorgenren end tidligere set i franchisen, og bag projektet står instruktør Josh Boone, der før har givet os "En flænge i himlen" og "Stuck in Love".

I "The New Mutants" følger vi fem unge mutanter, der er blevet sat til fange på en hemmelig anstalt mod deres vilje. For at flygte og samtidig overkomme de ar, som deres mystiske fortid har sat i deres sind, må gruppen stå sammen og drage fuld nytte af deres spirende, men spektakulære mutant-kræfter.

Til de fem hovedroller har man fundet en solid samling af unge, spændende skuespillere, og filmens cast tæller således Maisie Williams ("Game of Thrones") som Rahne Sinclair/Wolfsbane, Anya Taylor-Joy ("Split") som Illyana Rasputin/Magik, Charlie Heaton ("Stranger Things") som Sam Guthrie/Cannonball, Henry Zaga ("Døde piger lyver ikke") som Roberto da Costa/Sunspot og Blu Hunt ("The Originals") som Danielle Moonstar/Mirage. Derudover vil Alice Braga ("Elysium") kunne ses i filmen som anlæggets skumle læge Dr. Cecilia Reyes.

Projektet beskrives som en "Stephen King møder John Hughes"-inspireret gyserfilm. I instruktørstolen sidder som sagt Josh Boone, der også har været med til at skrive filmens manuskript. Filmens historie er baseret på tegneserien af samme navn, som blev skabt af Bob McLeod og Chris Claremont i 1982.

"The New Mutants" får dansk biografpremiere 12. april 2018. Du kan se traileren herunder.

Kommentarer

Få et første kig på "X-Men"-gyseren "The New Mutants"

 • ★★★0

  Det ligner en ganske normal billig thriller/horror film, men alligevel friskt at igen se noget andet fra X-men universet der ikke skal fyldes op med CGI og prøver at tage en chance.

  MOVIE100013-10-17 15:14

 • ★★★0

  Hvis man tager det ene spørgsmål ud omkring mutanter i starten af traileren, så var der jo intet, der synliggjorde, at det her er en del af X-Men-serien.

  Jeg er vild med, at de prøver noget ganske andet. Jeg kender ærlig talt intet til tegneserien bag, men det her virker meget cool.

  HonoDelLoce13-10-17 18:43

 • 0

  Udover figurernes navne og ordet 'mutant' kan jeg ikke se, hvad dette har med New Mutants-tegnseserien at gøre overhovedet.

  Jeg er umiddelbart ret skeptisk.

  Slayer13-10-17 20:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen