Trailer: Kosmiske krabbekløer går amok i traileren til "Cocaine Crabs from Outer Space"

Stor kunst kommer i mange former. Denne film er vist bare ikke en af dem...

Synes du også, 2023 tegner til at blive et magert filmår? Er du også skuffet over, at sommeren kun lader til at byde på værker fra andenrangsfilmskabere som Wes Anderson og Christopher Nolan? Synes du også, at flot kinematografi og godt skuespil er unødvendigt fyld? Så tyder det på, at du har heldet med dig.

I hvert fald har vi netop fået traileren til det kommende mesterværk "Cocaine Crabs from Outer Space", og som titlen antyder, har vi uden tvivl fat i et af dette års helt store mesterværker. 

Se også: Muterede narkohajer spreder kaos i traileren til "Cocaine Shark"

Den tydeligt hjemmelavede film har efter alt at dømme haft et budget svarende til en bøjet 2-krone, hvilket traileren bærer stærkt præg af. Men som alle ved, så kræver stor kunst ikke nødvendigvis mange penge, bare en stærk vision og stor dedikation. "Cocaine Crabs from Outer Space" er dog i den helt unikke situation, at alle de elementer er fraværende.

Filmen følger en flok rumkrabber, der lander på jorden. Her tvangsfodres de så med kokain, hvilket vækker en stærk blodtørst hos de stjernerejsende skaldyr, og herfra udfolder filmen sig så i al sin storladne elendighed. 

Hvis det skulle friste, kan Blu-ray-udgaven af "Cocaine Crabs from Outer Space" allerede forudbestilles fra 1. juni. Traileren kan ses lige her:

Kommentarer

Kosmiske krabbekløer går amok i traileren til "Cocaine Crabs from Outer Space"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen