Trailer: Masser af magi og mystik i ny stemningsfuld trailer til Disneys "Ønsket"

Det kommende eventyr udkommer i forbindelse med 100-året for stiftelsen af det ikoniske animationsstudie.

I år er det 100 år siden, at en vis Walt Disney grundlagde sit animationsimperium, der i årenes løb har skabt et væld af animerede klassikere, som for længst er gået over i filmhistorien.

Hvorvidt Disneys kommende "Wish" – eller "Ønsket" på dansk – kommer op på siden af klassikere som "Askepot", "Tornerose" og "Frost", vil tiden vise, men nu har House of Mouse under alle omstændigheder frigivet en spritny trailer til det kommende eventyr. 

Se også: Et hav af Disney-figurer mødes i traileren til kortfilmen "Once Upon a Studio"

"Ønsket" er en klassisk Disney-musical, som finder sted i ønskernes rige, Rosas. Da den unge og skarpsindige heltinde Asha en aften får øje på en speciel stjerne, ønsker hun råd og vejledning fra det magiske himmellegeme.

Hendes bønner bliver hørt, og en mystisk stjerne ender i kongeriget for at hjælpe Asha mod de mørke kræfter, der truer hendes land. Rosas regeres nemlig af den skurkagtige konge Magnifico, der holder riget i et jerngreb. 

Filmen bliver som nævnt en storstilet musical, og på rollelisten finder vi bl.a. Chris Pine og "West Side Story"-stjernen Ariana DeBose. De to skuespillere lægger originale stemmer til hhv. Kong Magnifico og heltinden Asha. 

"Ønsket" lyser op i biografmørket herhjemme fra den 7. december, og du kan se den nye, farvestrålende trailer herunder: 

Kommentarer

Masser af magi og mystik i ny stemningsfuld trailer til Disneys "Ønsket"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen