Trailer: Ninjapadderne er tilbage i første topfede trailer til "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem"

Animationsfilmens stil er tydeligvis inspireret af "Spider-Man: Into the Spider-Verse".

Forleden blev filmens skuespillertrup (inklusive Jackie Chan, Paul Rudd og John Cena) afsløret, og nu har Paramount Pictures så frigivet den første trailer til "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem".

Traileren, som kan ses herunder, understreger tydeligt, at filmens animatorer er blevet kraftigt inspireret af stilen i Sony Pictures' computeranimerede og Oscar-belønnede tegneseriefilmatisering, "Spider-Man: Across the Spider-Verse".

Vi møder naturligvis også filmens meget unge udgaver af Leonardo, Donatello, Raphael og Michelangelo, som i allerhøjeste grad er teenagere i den nye film, hvor de muterede ninjapadder også tørner sammen med en hær af onde mutanter.

Se også: Afstemning: Bedste "Teenage Mutant Ninja Turtles"-film?

I lydstudiet finder vi stjernefrø som Micah Abbey (Donatello), Shamon Brown Jr. (Michelangelo), Nicolas Cantu (Leonardo), Brady Noon (Raphael) og Ayo Edebiri (April O'Neil) samt stjerner som Jackie Chan (Splinter), Paul Rudd (Mondo Gecko), John Cena (Rocksteady), Ice Cube (Superfly) og Rose Byrne (Leatherhead).

Seth Rogen producerer filmen og lægger derudover stemme til det muterede vortesvin Bebop. Filmen instrueres af Jeff Rowe og Kyler Spears, som begge arbejdede på den kritikerroste, Oscar-nominerede animationsfilm "The Mitchells vs. The Machines" fra 2021.

Manuskriptet skrives af Brendan O'Brien, som bl.a. skrev de to "Bad Neighbours"-komedier. "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" kravler ud af kloakken og ind i de danske biografsale den 3. august.

Se traileren her:

Kommentarer

Ninjapadderne er tilbage i første topfede trailer til "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem"

 • ★★★★★1

  Jeg håber blot trailer er dårlig klippet fordi den virkede ikke rigtig sjov for mig. Stilen jegvdogver meget cool, så er fortsat spændt på filmen.

  Elwood 6-03-23 18:25

 • 1

  Den virker utrolig plat.

  T'hain 6-03-23 18:49

 • ★★★★★★1

  Fed animation.

  Wayne 6-03-23 19:19

 • 0

  Håber da det er en tilfældighed rapporter og ikke April O' Neill til sidst i traileren. 

  Spike 6-03-23 21:42

 • ★★★★★4

  Håber da det er en tilfældighed rapporter og ikke April O' Neill til sidst i traileren. 

  Hvorfor? Det giver da meget god mening, når nu de fire turtles er unge, at hun også er en ung journalist.

  The Insider 6-03-23 22:19

 • ★★★★★0

  Synes det ser ganske fornuftigt ud alt sammen selvom, at jeg undrer mig lidt over de fire Turtles design, som nærmest får dem til at ligne børn frem for de lidt ældre teenagere, som de plejer at være.

  Animations-stilen er desuden også ret bemærkelsesværdig ved det, at det ligner stopmotion eller claymation, hvor der så er lagt en form for tegnefilms-filter ind over. Det ser ret specielt men egentlig også ret fedt ud. 

  NightHawk 7-03-23 16:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen