Trailer: "X-Men: Dark Phoenix" lover kaos og fortvivlelse i første teaser

X-Men står overfor en af deres egne i filmatiseringen af den populære Phoenix-saga.

20th Century Fox har nu udgivet den første teaser-trailer til "X-Men: Dark Phoenix", det næste kapitel i studiets mutantføljeton. Superheltefilmen følger op, hvor "X-Men: Apocalypse" slap i 2016, og byder dermed på gensyn med skuespillere som James McAvoy, Michael Fassbender og Jennifer Lawrence, mens "Game of Thrones"-stjernen Sophie Turner spiller mutanten Jean Grey.

Med "X-Men: Dark Phoenix" fortælles historien om, hvordan Jean Grey blev til den vældige Dark Phoenix. Jeans altopslugende kræfter vækker nemlig den unge mutants mørke side, og inden længe er gruppen af X-Men splittet som resultat af den eksplosive konflikt. Samtidig melder en gådefuld kvinde (Jessica Chastain) sin ankomst og blander sig i affæren – mens Magneto og hans broderskab af mutanter som altid lurer i baggrunden.

Projektets rolleliste tæller endvidere Tye Sheridan, Evan Peters, Nicholas Hoult, Kodi Smit-McPhee samt Alexandra Shipp som resten af de farverige X-Men. Simon Kinberg, der tidligere har skrevet tre af filmene i serien, får sin instruktørdebut med spillefilmen, som lander i biograferne 7. februar.

Sidste eventyr med de velkendte X-Men?

"Dark Phoenix" lader til at blive den sidste fortælling i den overordnede filmsaga, der startede i 2000 med den første "X-Men". Siden dén film er det blevet til to trilogier, flere forskellige tidslinjer og desuden en håndfuld spin-off-film, men når 20th Century Fox lægges sammen med Disney, forventes det, at underholdningsimperiet og Marvel Studios præsenterer deres egen version af mutanterne, som så vil blive indlemmet i det populære Marvel Cinematic Universe med resten af tegneseriegigantens superhelte.

Fox har dog stadig gyseren "The New Mutants", som er løst forbundet til "X-Men"-franchisen, på plakaten. Den film står til udgivelse 1. august 2019.

Herunder kan du se teaser-traileren til "X-Men: Dark Phoenix":

Kommentarer

"X-Men: Dark Phoenix" lover kaos og fortvivlelse i første teaser

  • ★★★★★0

    Fox lægges sammen med Disney, forventes det, at underholdningsimperiet og Marvel Studios præsenterer deres egen version af mutanterne, som så vil blive indlemmet i det populære Marvel Cinematic Universe med resten af tegneseriegigantens superhelte.

    Kevin Feige får dælme noget at se til, hvis han går hen og blir hovedmand bag X-Men, men han har gjort det godt med Marvel's Avengers så jeg er nu ret spændt på, hvad han kan få ud af det.

    Elwood27-09-18 19:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen