Trailer: Ny teaser til animeret "The Boys"-spin-off: "Diabolical"

Animationsserien ligner den helt perfekte appetizer til den kommende 3. sæson af "The Boys".

Som vi skrev tilbage i januar, så er tegnefilmsserien "Diabolical" på trapperne – en animeret tv-serie, der udspiller sig i samme kulørte og vanvittige univers som live-action-serien "The Boys".

Det er et univers, hvor superhelte rent faktisk eksisterer og er lige så populære som kendisser, lige så indflydelsesrige som politikere og lige så hædrede som guder – men samtidigt misbruger deres superkræfter frem for at bruge dem til noget godt.

Den 3. sæson af "The Boys" kickstartes på Amazons streamingtjeneste, Prime Video, den 3. juni, og du kan se en ultrakort teaser her. Og nu har vi altså også fået en ny teaser til "Diabolical", som kan ses herunder.

Se også: Se de muntre fraklip fra 2. sæson af "The Boys"

Og som teaseren lynhurtigt slår fast, så er "Diabolical" en lige så fandenivoldsk og kompromisløs tv-serie som sin søsterserie. Det her bliver bestemt ikke en tegnefilmsserie for de mindste...

Det er nogle rigtig store navne, som både har indtalt replikkerne og skrevet manuskripterne til "Diabolical" – herunder Don Cheadle, Awkwafina, Christian Slater, Simon Pegg, Seth Rogen og Andy Samberg. Endnu flere navne opremses i selve teaseren.

"Diabolical" lander på Prime Video den 4. marts, og den nyeste teaser kan ses her:

Kommentarer

Ny teaser til animeret "The Boys"-spin-off: "Diabolical"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen