Trailer: "The Boys" får animeret spin-off – se traileren

Tegnefilmsserien "Diabolical" ser nøjagtig lige så blodig og underholdende ud som sin live-action-forgænger.

Tidligere i januar annoncerede Amazon omsider premieredatoen på 3. sæson af selskabets superhelteserie, "The Boys": fredag den 3. juni.

Men lykkeligvis skal vi ikke vente helt til sommer på at se mere til seriens kulørte univers, hvor superhelte rent faktisk eksisterer og er lige så populære som kendisser, lige så indflydelsesrige som politikere og lige så hædrede som guder – men samtidigt misbruger deres superkræfter frem for at bruge dem til noget godt.

For allerede til marts får vi animationsserien "Diabolical", som er en animeret spin-off-serie, der byder på en hulens masse kendte navne på rollelisten.

Se også: Alternativ teaser til 3. sæson af "The Boys": Musikvideo med superhelten A-Train

Og dømt ud fra nedenstående teaser-trailer bliver "Diabolical" – ligesom "The Boys" – en kompromisløs, blodig affære, hvor selv nuttede babyer kan udløse et blodbad af dimensioner.

Serien bliver en såkaldt antologiserie, hvor den første sæsons 8 episoder (som hver især varer 12-14 minutter) leverer sideløbende fortællinger med forskellige persongallerier inden for det samme univers.

Og replikkerne indtales bl.a. af stjerner som Awkwafina ("Jumanji: The Next Level"), Andy Samberg ("Brooklyn Nine-Nine"), Justin Roiland ("Rick and Morty") og Seth Rogen ("The Disaster Artist"). Det er selskabet Titmouse, der bl.a. laver "Star Trek: Lower Decks", som skruer afsnittene sammen.

"Diabolical" lander på Prime Video den 4. marts, og teaseren kan ses her:

Kommentarer

"The Boys" får animeret spin-off – se traileren

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen