Moovy TV: Moovys EKSKLUSIVE Zack Snyder-interview (The Snyder Cut)

Her kommer den komplette, forlængede udgave af vores nylige interview med manden bag "Army of the Dead", "Watchmen" og "Justice League".

Forleden bragte vi en lille, kort forsmag på Moovy TV's eksklusive videointerview med selveste Zack Snyder – en af de seneste års mest omtalte og kontroversielle filmmagere.

Snyders nyeste film er den actionfyldte zombiefilm "Army of the Dead", som netop er udkommet på Netflix. Du kan læse vores anmeldelse af filmen her, og i det seneste afsnit af Moovy Podcast diskuterede Mikkel Abel, Joachim Jelle og Johan Albrechtsen snyders seneste opus.

Vi fik dog blot få minutters taletid med den snakkesalige Snyder, så helt i hans ånd udgiver vi nu en forlænget Snyder Cut-version af interviewet med endnu mere slowmotion, bombastisk musik og slettede scener – inklusive en spøjs anekdote om det første møde mellem Snyder og Moovy TV's vært.

Vi drøfter naturligvis også blodtørstige (men alligevel sympatiske) zombier og klassiske zombiefilm med manden bag det indflydelsesrige "Dawn of the Dead"-remake fra 2004:

Kommentarer

Moovys EKSKLUSIVE Zack Snyder-interview (The Snyder Cut)

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen