Moovy TV: "Morbius"-interview med instruktøren Daniel Espinosa

Svenskeren bag Marvel-filmen taler med os om alt fra Jared Letos kontroversielle method-skuespil til filmens kritiserede mangel på blod.

I sidste uge udkom årets første Marvel-film, "Morbius", som mildest talt har fået en hård medfart i verdenspressen – her på Moovy gav vi også filmen blot 2 stjerner og betegnede den som "komplet intetsigende".

Moovy TV har talt med filmens svenske instruktør, Daniel Espinosa, som vi også interviewede tilbage i 2017 om hans anderledes effektive sci-fi-thriller "Life". Espinosa har også bl.a. den gedigne actionfilm "Safe House" og det svenske thriller-hit "Snabba cash" på CV'et.

Se også: Moovy TV møder "Life"-instruktøren Daniel Espinosa

Forleden bragte vi et kort uddrag fra interviewet, hvor Espinosa diskuterede Jared Letos stærkt kontroversielle form for method acting, og nu kan I så se hele vores interview med den 45-årige filmmager.

Ud over Leto diskuterer vi også bl.a. filmens forbløffende mangel på blod (som især er mærkværdig, når nu filmen handler om blodtørstige vampyrer) samt hvor underligt det har været for Espinosa at vente flere år på filmens premiere på grund af flere corona-relaterede udskydelser.

Vi stiller naturligvis også det ekstremt oplagte spørgsmål: hvem ville vinde i en duel mellem Morbius og Blade?

"Morbius" kan ses nu i de danske biografer, og interviewet med Espinosa kan ses herunder:

Kommentarer

"Morbius"-interview med instruktøren Daniel Espinosa

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen