Marvel-filmen "Morbius" med Jared Leto udskydes til april

Den længe ventede "Spider-Man"-spin-off skulle oprindeligt være udkommet helt tilbage i juli 2020.

Det er ikke kun herhjemme, at coronavirussens omikron-variant stikker en kæp i hjulet på kulturen. Variety bekræfter, at Sony Pictures har besluttet sig for at udskyde "Morbius" fra slut-januar til april 2022 – og det er nærmest stensikkert, at filmens premieredato ligeledes udsættes herhjemme.

50-årige Jared Leto ("Blade Runner 2049") spiller filmens titelrolle: en vampyr, der oprindeligt var en af Spider-Mans fjender i Marvels tegneserieunivers, men som udviklede sig til en skarptandet antihelt, der stiller sin blodtørst ved at nedlægge bad guys og drikke deres blod.

I filmen kæmper Michael Morbius for at finde en kur til sin sjældne blodsygdom, inden hans liv ebber ud, men han skal betale en meget høj pris for at få livet tilbage...

Se også: Ny "Morbius"-trailer lover masser af action

"Morbius" var faktisk oprindeligt udset til at udkomme den 30. juli 2020, og filmens trailere antyder da også, at historien foregår mellem de to seneste "Spider-Man"-film, "Spider-Man: Far From Home" og "Spider-Man: No Way Home".

Men pandemiens første bølge fik Sony Pictures til at udskyde filmen til oktober 2021 og senere til januar 2022, og nu får "Morbius" altså i stedet premiere i start-april 2022. Forhåbentlig.

Ud over Leto medvirker bl.a. Matt Smith ("Doctor Who") og Tyrese Gibson ("Fast & Furious 9") i filmen, som instrueres af svenske Daniel Espinosa, som Moovy TV interviewede tilbage i 2017 om hans spændende sci-fi-gyser "Life":

Kommentarer

Marvel-filmen "Morbius" med Jared Leto udskydes til april

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen