Morbius: Jared Leto insisterede på at gå på toilettet med falske krykker

Når method acting bliver taget til et et helt nyt – og dumt – niveau...

Endnu en gang har Jared Letos hang til method acting skabt ballade på et filmset. I hvert fald når det drejer sig om at holde tidsplanen.

Under indspilningerne til den biografaktuelle "Morbius" var Leto så opsat på at blive i rollen som levende vampyr, at han insisterede på at bevæge sig rundt på krykker under hele settet, ikke mindst under toiletbesøg. 

Brugen af krykker forsinkede optagelserne i en sådan grad, at filmholdet i sidste ende besluttede sig for at skubbe skuespilleren rundt i en kørestol i stedet. 

Instruktøren Daniel Espinosa forsvarer dog det krukkede krykkevalg med, at det gav skuespilleren en bedre indsigt i de smerter, som karakteren Dr. Michael Morbius lever med. Morbius lider af en sjælden blodsygdom, der påvirker hans bevægelsesevner. 

Det er ikke første gang, Leto er leveringsdygtig i tvivlsomme metoder. Under indspilningerne til "Suicide Squad" sendte han blandt andet en død rotte til medspiller Margot Robbie. 

"Morbius" har ikke just hevet de gode anmeldelser hjem. Her på Moovy kvitterede vores anmelder med sølle to stjerner og kaldte filmen "komplet intetsigende". Skulle en film om en blodsugende Spider-Man-skurk alligevel have vækket din blodtørst, kan "Morbius" i øjeblikket ses i biografen.

Kommentarer

Morbius: Jared Leto insisterede på at gå på toilettet med falske krykker

 • ★★★★★1

  Man bliver så træt af alle historierne omkring ham. Det hele bliver ekstra pinligt når man tænker på, at til filmene “Suicide Squad” (2016) og “Morbius” at han laver den slags numre.

  Kruse 6-04-22 19:09

 • ★★★0

  Stop dig selv Leto.

  Essal 6-04-22 19:25

 • ★★★★0

  Jeg har hørt der findes en bootcamp for mentalt handikappede 

  Babo 6-04-22 20:37

 • 0

  Så mangler han bare at lave en film hvor det giver mening, at han lever sig sådan ind i rollen!

  Dalgaard 7-04-22 18:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen