Moovy TV: Interview med J Blakeson: Manden bag "I Care a Lot" og den hammerfede heist-serie "Culprits"

Blakeson er en af verdens dygtigste thriller-skabere, og vi har talt med ham om alt fra chili, sadomasochisme og "Star Trek" til Stanley Kubrick, David Lynch og bigfoot(!).

I sidste uge udkom spændingsserien "Culprits" på Disney+, og her på Moovy belønnede vi miniserien med 5 stjerner og ros som "både ubønhørligt, uimodståeligt og næsten ulideligt spændende."

Seriens skaber og hovedansvarlige producer, instruktør og manuskriptforfatter er engelske J Blakeson, som står bag prisbelønnede thrillers som "The Disappearence of Alice Creed" og "I Care a Lot".

Se også: Rosamund Pike snyder den forkerte pensionist i "I Care a Lot"

Og vi forstår godt, hvorfor Variety for nogle år siden udpegede Blakeson som en af de "10 instruktører, I bør holde øje med," for med sine film og nu også "Culprits" understreger den britiske filmmager, at han er en ufatteligt talentfuld thriller-mager.

Og da vi forleden interviewede Blakeson, talte vi bl.a. med englænderen om hans yndlingsfilm og -filmmagere inden for netop thrillergenren. Store navne som David Lynch og Stanley Kubrick blev nævnt, og vi diskuterede også alt fra bigfoot-hjemmevideoer og Basement Jaxx til den slående lighed mellem hot sauces og thrillere.

Alle otte episoder af "Culprits" kan som sagt ses netop nu på Disney+, og vores dybdeborende interview med Blakeson kan ses her:

Kommentarer

Interview med J Blakeson: Manden bag "I Care a Lot" og den hammerfede heist-serie "Culprits"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen