Brugeranmeldelse: Birdman (2014)

Der er mange sjove og interessante idéer og en skarp og indsigtsfuld dialog hele vejen igennem.

Der er meget at kunne lide i denne film. Først og fremmest er det jo fascinerende med en film med så mange tracking shots, nærmest som om den aldrig bliver afbrudt. Derudover er historien fascinerende med Riggan – skuespilleren, der har nydt godt af at være mainstream-superhelt – men som nu forsøger at blive kunstner og få reel betydning og en anden form for anerkendelse.

Der er mange sjove og interessante idéer og en skarp og indsigtsfuld dialog hele vejen igennem til den lidt tvetydige slutning. Jeg må dog indrømme, at jeg også mistede pusten lidt undervejs, og at jeg heller ikke med det samme føler et behov for at se den igen.

Jeg blev ganske "mæt" af den. Emotionelt kom den ikke særlig langt under huden på mig, og jeg kan ikke påstå, at den har forandret mig som menneske eller noget i den stil. Den har heller ikke "siddet" hos mig længe efter, som de største filmoplevelser gerne gør. Derfor bliver det nok allerhøjst en 5'er fra min side (ud af 6, selvføli').

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Birdman (2014)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

Birdman (2014)

  • ★★★★★★1

    Rigtig god og fin lille anmeldelse. Ratingen på 5/6 er også passende. 4/6 kunne også gå an. 

    T. Nielsen19-08-18 13:52

  • ★★★★0

    Kun 10/10 går an. 

    Babo19-08-18 14:10

  • ★★★★0

    Rigtig god og fin lille anmeldelse. Ratingen på 5/6 er også passende. 4/6 kunne også gå an. 

    Jeg synes faktisk, anmeldelsen var ret intetsigende.

    o_0 

    Lars!19-08-18 15:03

  • ★★★★1

    Men fint nok det ikke er dig, Nielsen, hver gang :p ellers ender du jo med at blive Mr. Moovy. 

    Lars!19-08-18 15:04

  • ★★★★★★1

    Jeg synes faktisk, anmeldelsen var ret intetsigende.

    o_0 

    :-O Oh NOoooooooooooooO..

    Ej den ridser meget godt op, uden større armbevægelser hvad der fungerer og ikke fungerer i filmen (din beskrivelse rammer min oplevelse!). 

    T. Nielsen19-08-18 15:10

  • ★★★★★★1

    Men fint nok det ikke er dig, Nielsen, hver gang :p ellers ender du jo med at blive Mr. Moovy. 

    Når du har ret, så har du ja, ret:-)

    T. Nielsen19-08-18 15:11

  • ★★★★0

    Jeg er klart på en 10'er. Det er første gang, jeg har haft følelsen af teatrets energi på film, som sprænger teatrets geografisk fastsatte rammer.

    Vanvittig god film og fantastisk skuespil.

    10/10

    Bruce19-08-18 16:10

  • ★★★★★★1

    Jeg er klart på en 10'er. Det er første gang, jeg har haft følelsen af teatrets energi på film, som sprænger teatrets geografisk fastsatte rammer.

    Vanvittig god film og fantastisk skuespil.

    10/10

    Jeg elsker teatrets nærvær, energi og direkte kontakt. Desværre havde jeg ikke denne oplevelse som du så flot her beskriver, eller i så fald kom den ikke ud over kanten for mit vedkommende (det gjorde et stykke som Phantom Of The Opera på Det Ny Teater heller ikke, hvis jeg skal trække en frem). 

    Birdman er kort sagt for teknisk til mig. Men dog god nok til en 8/10 rating måske. 

    T. Nielsen19-08-18 16:46

  • ★★★★1

    Jeg er sådan set enig i det meste af anmeldelsen.

    Det er en vanvittigt underholdende film, med en dynamisk og skarp dialog, samt en række fremragende skuespilspræstationer, men måske også en film der periodevis fortaber sig i og bliver lidt for glad for sin æstetik og ofte hæsblæsende rytme.

    Det med at føle sig lidt overmæt og forpustet bagefter, kan jeg i hvert fald godt nikke genkendende til. At se "Birdman" er som at se "Vanya On 42'nd Street" på speed. Det er en både overvældende og udmattende oplevelse på en og samme tid.

    Jeg ligger derfor også på, 8/10. :)   

    NightHawk19-08-18 17:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen