Moovy Exclusive: Bag om Star Trek #3: Enterprise

I vores tredje (og næstsidste) "Star Trek"-infomercial ser vi nærmere på rumskibet Enterprise. Hvor stort er det? Hvor hurtigt kan det flyve? Hvad er der om bord? Få alle svarene i videoen!

I vores to første infomercials granskede vi hhv. "Star Trek"-franchisens rumvæsner og klingon-sproget. Videoerne er lavet i samarbejde med Pixel.tv, og den sidste udkommer i starten af næste uge.

Som det eneste danske medie har Moovy TV tilmed været i Los Angeles og talt med holdet bag "Star Trek Beyond". Interviewene kan du se her på siden umiddelbart før premieren!

Kommentarer

Bag om Star Trek #3: Enterprise

 • ★★★★★0

  "Transportrummet, hvor du kan beames fra et sted til et andet."

  Selv om det, som i virkeligheden sker, er, at du bliver pillet fra hinanden på atomniveau, og så bliver der lavet en kopi af dig et andet sted i nærheden. Med andre ord er det et slags selvmords/klonerum. 

  Lars!18-07-16 12:05

 • ★★★★★0

  Haha, præcis! :-D Jeg mener dog, at de i en af bøgerne forklarer, hvordan du vitterligt bliver "bevaret" og ikke blot "kopieret".

  The Insider18-07-16 17:07

 • 0

  Kan vi ikke få noget fedt indhold om den kommende film og især om den kommende serie fremfor det her sponserede .... halløj :-)

  PS: Kan Enterprise ikke flyve Warp 9.9 eller er det et Voyager afsnit jeg tænker på?

  Dominar Rygel XVI18-07-16 17:13

 • ★★★★★0

  Der kommer interviews denne uge med holdet bag den nye film! :-) Og nej, den gamle æras Enterprise kan ikke flyve hurtigere end Warp 9 - det kan Enterprise-D, Voyager m.fl. i det 24. århundrede, som du netop er inde på :-)

  The Insider18-07-16 17:24

 • 0

  Jan da fortælle dig Dominar at alt Star trek vil komme på Netflix, også den nye tv serie :)

  Geekalot18-07-16 18:37

 • ★★★★★0

  Haha, præcis! :-D Jeg mener dog, at de i en af bøgerne forklarer, hvordan du vitterligt bliver "bevaret" og ikke blot "kopieret".

  Det er i hvert fald hvad kopierne siger! 

  Lars!19-07-16 15:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen