"1917"-stjerne overtager måske rollen som The Flash

Warner Bros. har angiveligt udset sig George MacKay som den skandaleombruste Ezra Millers arvtager.

Medmindre man har boet under en sten eller Dwayne Johnson, så er man formentlig klar over, at skuespilleren Ezra Miller – der spillede superhelten The Flash i Zack Snyders "Justice League" – har begravet sig selv i skandaløse møgsager.

Fra voldsepisoder på Island og Hawaii til angiveligt uanstændig opførsel over for flere mindreårige – Millers iøjnefaldende eskapader har i den grad præget nyhedsstrømmen i sladderpressen såvel som i alskens seriøse nyhedsmedier de seneste par år.

Miller, som bruger de personlige pronomener de/dem, annoncerede dog for nylig, at de vil opsøge behandling, og på trods af alle kontroverserne har Warner Bros. valgt ikke at skyde Millers scener om til den kommende "The Flash", hvori Miller gentager titelrollen og bl.a. spiller over for Michael Keaton, der vender tilbage som Batman.

Se også: Michael Keatons Batman er tilbage i første "The Flash"-teaser

Filmselskabets beslutning bunder formentlig i, at det vil blive for dyrt at skyde praktisk talt hele filmen igen med en ny skuespiller, og at "The Flash" efter sigende har fået stor ros under flere testvisninger.

Men det er trods alt usandsynligt, at Warner Bros. fortsat vil samarbejde med Miller på kommende DC-projekter. Og ifølge flere prominente, amerikanske filmjournalister og deres kilder (jvf. MovieWeb), så har Warner Bros. allerede udpeget Millers afløser: 30-årige, engelske George MacKay.

MacKay er lige så gammel som Miller, men det britiske stortalent har indtil videre undgået store franchisefilm. Andre kilder i den amerikanske filmbranche fortæller dog, at selvom MacKay ligger højt på Warner Bros.' ønskeseddel, så afventer de reaktionen på "The Flash", før de træffer en endelig beslutning om Millers DC-fremtid. Manuskriptet til fortsættelsen er angiveligt allerede på plads.

"The Flash" løber ind i de danske biografsale den 22. juni næste år. Herunder kan du se Moovy TV's interview med George MacKay om hans store gennembrudsrolle i Sam Mendes' Oscar-belønnede krigsfilm "1917":

Kommentarer

"1917"-stjerne overtager måske rollen som The Flash

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen