Ærlig "Suicide Squad"-instruktør: Jeg ville ønske, jeg kunne rejse tilbage i tiden

Selvom DC's superskurkefilm "Suicide Squad" indspillede knap 750 mio. dollars på verdensplan, så blev den revset af langt de fleste kritikere, og forleden blev den sågar nomineret til to razzies – de amerikanske filmpriser, der "hædrer" årets værste indsatser inden for filmindustrien.

David Ayer ("Fury"), som både skrev og instruerede filmen, er blevet razzie-nomineret for Årets værste manuskript, og i et nyligt opslag på hans Twitter-profil fremgår det da også, at Ayer ikke er 100% tilfreds med sin egen indsats:

"Det at lave en film er en rejse, ikke en lige linje... Jeg lærte meget af [at lave 'Suicide Squad']," konstaterer Ayer og fortsætter: "Jeg ved, at 'Suicide Squad' har sine fejl. For fanden... Det ved hele verden. Intet gør mere ondt end at samle en avis op og læse, hvordan to års blod, sved og tårer bliver flået fra hinanden."

Ayer åbner også op om filmens fejl, og hvad han ville have gjort anderledes, hvis han kunne rejse tilbage i tiden:

"Ville jeg have gjort noget anderledes? Ja, helt sikkert. Jeg ville ønske, jeg havde en tidsmaskine. Så ville jeg gøre Jokeren til hovedskurken og skabe en mere jordbunden historie. Jeg er nødt til at tage det sure med det søde og blive klogere."

"Der findes ikke en anden, hemmelig udgave af filmen"

Netop filmens brug af Jokeren er blevet kritiseret af mange, og Jared Letos "forunderlige" præstation som den legendariske superskurk er også blevet razzie-nomineret.

Ayer affejer dog de sejlivede rygter om, at der findes en alternativ version af filmen med flere Joker-scener. En forlænget version af filmen udkom sidste december, men der er altså ingen planer om at udgive en markant anderledes "Director's Cut"-udgave.

I sit Twitter-opslag konstaterede Ayer dog også, at han på mange måder er stolt over filmen, som han angiveligt blot fik seks uger til at skrive manuskriptet til. Men hvis han laver flere superheltefilm for DC og Warner Bros., så indrømmer Ayer:

"Næste gang bliver jeg nødt til at give karaktererne de fortællinger og plot, de fortjener. Det mener jeg."

Flere DC-film er på trapperne: "Wonder Woman" udkommer den 1. juni, mens "Justice League" udkommer 16. november.

Kommentarer

Ærlig "Suicide Squad"-instruktør: Jeg ville ønske, jeg kunne rejse tilbage i tiden

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen