Belgiske instruktører hyret til "Frækkere end politiet tillader 4"

"Beverly Hills Cop" (eller "Frækkere end politiet tillader") havde premiere i 1984 og fik to opfølgere i 1987 og 1994. Eddie Murphys karriere har efter det nået toppen – ikke mindst i 2007, hvor han vandt en Golden Globe – og siden ramt bunden. Nu vender han dog tilbage til den filmfranchise, som muligvis har haft størst betydning for hans karriere. 

Paramount har haft flere planer om at genoplive franchisen. I 2014 var der planlagt en fortsættelse med Brett Ratner ved roret. "Teenage Mutant Ninja Turtles"-forfatterne Josh Appelbaum og Andre Nemec har udfærdiget et manuskript, hvor historien fokuserer på Axel Foley, som vender tilbage til Detroit en kold, kold vinter. Filmen blev taget af bordet, men er nu samlet op igen, og selvom Ratner ikke er tilknyttet, så er det muligt, manuskriptet vil blive brugt.

I stedet for Ratner har Paramount hyret de belgiske instruktører Adil El Arbi og Bilall Fallah. Arbi og Fallah har fået positiv opmærksomhed på grund af deres drama "Black", som har vundet priser ved flere filmfestivaler, blandt andet i Toronto. 

Der er endnu ikke sat en officiel premieredato.

Kommentarer

Belgiske instruktører hyret til "Frækkere end politiet tillader 4"

 • 0

  Han hedder altså Axel, ikke Alex

  Håber det lykkes dem denne gang. Jeg kunne godt tåle en Beverly Hills Cop mere :)

  Nagash17-06-16 16:12

 • ★★★★0

  Rettet, tak :)

  chandler7517-06-16 17:28

 • ★★★★★0

  Håber det lykkes dem denne gang. Jeg kunne godt tåle en Beverly Hills Cop mere :)

  Jeg føler, de film er skabt til 80'erne, og at den tid er forbi. Men forstår det dog godt fra Eddie Murphys perspektiv ;) 

  Lars!17-06-16 17:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen