Ben Stiller har Benicio del Toro i hovedrollen i sin fængselsflugtserie

Ben Stiller har som instruktør lavet lidt af hvert, men hovedsageligt holdt sig til komedie-genren med "Zoolander"-filmene og "Tropic Thunder" som de største succeser.

Derfor er det en lille overraskelse, at instruktøren Stiller med "Escape at Clinton Correctional" nu kaster sig ud i en afrundet serie på otte afsnit med den virkelige historie om de to udbrydere Richard Matt og David Sweat.

Karismatiske Benicio del Toro er udset til at spille Richard Matt, der sammen med David  Sweat lykkedes med at flygte fra det New York-beliggende fængsel Clinton Correctional. Det skyldtes til dels, at de i bedste "Out of Sight"-stil fik hjælp af den gifte fængselsbetjent Joyce Mitchell, som begge flugtkonger havde en seksuel relation til. Joyce Mitchell vil blive spillet af Oscar-vinderen Patricia Arquette ("Boyhood").

Det er betalingskanalen Showtime, der har bestilt serien. Ben Stiller skal efter sigende instruere alle otte afsnit, mens manuskriptet kommer fra en af hovedskriverne bag "Mad Men", Brett Johnson, og Michael Tolkin ("The Player").

Kommentarer

Ben Stiller har Benicio del Toro i hovedrollen i sin fængselsflugtserie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen