Emily Blunt, Josh Brolin og Benicio Del Toro er klar på "Sicario 3", som Christopher McQuarrie måske instruerer

Sikke et drømmehold!

En af 2010'ernes mest velanmeldte thrillers var Denis Villeneuves ("Dune", "Blade Runner 2049") "Sicario", som blev nomineret til tre Oscars og skildrede konflikten mellem USA's ordensmagt og Mexicos narkokarteller.

Ganske vist blev filmen ikke et finansielt hit af rang, men den fik så flot en modtagelse, at en fortsættelse fik grønt lys. I 2018 fik vi således "Sicario 2: Soldado", som havde italienske Stefano Sollima i instruktørstolen.

Men 2'eren klarede sig ikke nær så godt ved billetlugerne eller blandt kritikerne, så derfor har vi ikke hørt så meget nyt om en mulig 3'er, selvom skuespilleren Josh Brolin dog fastslog sidste år, at den stadig er på tegnebrættet.

Men i et nyligt interview med Collider kommer thriller-seriens producere, Molly Smith og Trent Luckinbill, med en yderst positiv opdatering.

Læs også: Josh Brolin: Derfor levede "Sicario 2" ikke op til den første film

De to producere afslører, at skuespillerne Emily Blunt, Josh Brolin og Benicio Del Toro alle er klar på at troppe op i "Sicario 3". Blunt spillede en målrettet FBI-agent i den første "Sicario", som slår sig sammen med Brolins CIA-agent og Benicio Del Toros lejesvend i kampen mod Mexicos underverden.

Blunts karakter blev ikke engang nævnt i 2'eren, så det er interessant, at hele castet fra den første film er klar på at vende tilbage i "Sicario 3". Smith og Luckinbill fortæller i interviewet:

"Vi samler castet igen – Benicio, Emily og Josh – og vi har en fed historie, vi gerne vil fortælle. Benicio har vi arbejdet tættest sammen med, så han er mere inde i projektet. Men vi holder dem alle sammen opdateret, og de har filmen tæt på. Strejkerne satte arbejdstempoet ned, men alle er oppe at køre over manuskriptet."

Begge "Sicario"-film blev skrevet af Taylor Sheridan – den populære producer og forfatter bag bl.a. "Wind River", "Hell or High Water" og tv-sensationen "Yellowstone". Og senere fortalte producerne Collider, at ikke blot Sheridan, men også "Mission: Impossible"-instruktøren Christopher McQuarrie arbejder på "Sicario 3":

"Vi ved endnu ikke, hvem der skal instruere filmen. Det kommer an på timingen. Vi har en masse fede samarbejdspartnere på projektet – lige fra Taylor Sheridan til Christopher McQuarrie. Men det kommer an på, hvordan det passer ind i folks kalendere."

McQuarrie har p.t. travlt med at færdiggøre den 8. "Mission: Impossible"-film, men dernæst har han ikke noget instruktørprojekt i støbeskeen, så det er ikke utænkeligt, at den Oscar-belønnede filmmager er klar på at afrunde "Sicario"-trilogien. Forhåbentlig får vi snart mere info om projektets status.

Kommentarer

Emily Blunt, Josh Brolin og Benicio Del Toro er klar på "Sicario 3", som Christopher McQuarrie måske instruerer

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen