Wes Anderson laver dyster spion-thriller med Benicio Del Toro

Andersons underfundige film er normalvis hyggelige, skægge og skæve, men nu er auteuren klar på at lave noget mindre muntert.

Netop nu kan Wes Andersons seneste opus, "Asteroid City", opleves i de danske biografsale, og ligesom den 54-årige instruktørs tidligere film (heriblandt "Isle of Dogs" og "Grand Budapest Hotel") er den gennemsyret af finurlige karakterer og højt humør.

Anderson sidder også netop nu og finpudser sit næste projekt i klipperummet – den stjernespækkede og blot 37 minutter lange "The Wonderful Story of Henry Sugar", som udkommer senere i år på Netflix.

Og over for franske Le Monde afslører Anderson, at han har sin næste biograffilm i støbeskeen, og at den i hvert fald tonemæssigt kommer til at afvige fra instruktørens forrige film.

Se også: Afstemning: Bedste film af Wes Anderson?

Anderson afslører dog ikke meget, men han fortæller dog, at "min næste film bliver en lineær fortælling, og Benicio Del Toro optræder i samtlige billeder. Den handler om spionage og forholdet mellem en far og hans datter, og tonen bliver ret dyster."

Den Oscar-belønnede Del Toro er kendt for sine pragtpræstationer i nyklassikere som "Sicario", "Traffic" og "The Usual Suspects", og han medvirkede i Andersons forrige film, "The French Dispatch", og d'herrer nød tydeligvis samarbejdet.

Vi kender endnu ikke hverken titlen eller premieredatoen på Andersons kommende spion-thriller.

Kommentarer

Wes Anderson laver dyster spion-thriller med Benicio Del Toro

  • 0

    Er det omvendt dag i dag? Næste nyhed bliver vel at Spielberg laver en slasher film.

    Sichlau27-06-23 17:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen