Bruce Campbell er klar på at lave animeret "Evil Dead"-serie

Vender Ash mon tilbage i håndtegnet form?

Det er hele 40 år siden(!), at Bruce Campbell for første gang spillede den heroiske hverdagshelt Ash Williams i Sam Raimis første "The Evil Dead"-film.

Senere i "Evil Dead II" (1987), "Army of Darkness" (1992) og tv-serien "Ash vs Evil Dead" (2015-2018) tog Ash nok en gang kampen op mod alskens blodtørstige dæmoner.

Men den 63-årige Campbell har for længst indrømmet, at han er blevet for gammel og stivbenet til at spille Ash foran kameraet, og han dukker ikke op i franchisens næste film, "Evil Dead Rise", som i stedet handler om en række nye, unge helte, der går i clinch med ondskabens kræfter.

Læs også: Optagelserne til "Evil Dead Rise" er i hus

Men måske behøver vi ikke at sige endegyldigt farvel til Bruce Campbells fandens charmerende antihelt endnu. For i et interview med OK! Magazine afslører Campbell, at han er klar på at vende tilbage som Ash – i animeret form.

Campbell svarer i hvert fald entusiastisk og resolut "ja, jeg er klar på at levere stemmen," da han bliver adspurgt om en mulig "Evil Dead"-tegnefilmsserie.

Og Campbell har allerede erfaring med at puste liv i Ash i et lydstudie, idet hans stemme snart kan opleves i videospillet "Evil Dead: The Game", som efter planen udkommer til februar. Hail to the king, baby!

Kommentarer

Bruce Campbell er klar på at lave animeret "Evil Dead"-serie

 • ★★★★★★0

  Jeg holder virkelig meget af Evil Dead som både film og serie. Men en tegnefilms serie lokker ikke rigtigt her. 

  T. Nielsen30-12-21 10:05

 • ★★★★★0

  Jeg synes egentlig det lyder interessant og der er rig mulighed for i et tegnefilms-univers at gå helt bimmelim i skøre påfund. Så det kan sagtens gå hen og blive en fornøjelig omgang blodig spaz.  :) 

  NightHawk30-12-21 16:36

 • ★★★★★★0

  der er rig mulighed for i et tegnefilms-univers at gå helt bimmelim i skøre påfund. Så det kan sagtens gå hen og blive en fornøjelig omgang blodig spaz.  :) 

  Det gjorde de vel allerede i Evil Dead 2 og Tv-serien:) Men det er nu ikke derfor det ikke trækker i mig og det kan såmænd også blive godt. Det trækker bare ikke rigtigt i mig at se Evil Dead som tegnefilm. Ja okay, det kan selvsagt kun blive bedre end den Star Trek tegneserie jeg engang så:-/

  T. Nielsen30-12-21 18:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen