Bruce Willis fejrer "Die Hard"-jubilæum på taget af Nakatomi Plaza

Den 67-årige skuespiller afslørede for nylig, at han lider af hjernelidelsen afasi – men det afholdt ikke Willis fra at fejre actionklassikerens fødselsdag med stil.

Rygterne havde verseret i årevis, og tilbage i marts kom bekræftelsen så fra skuespilleren selv: Bruce Willis lider af en neurologisk lidelse, afasi, som resulterer i tab af evnen til at opfatte, tale, læse og skrive – med andre ord: evnen til at kommunikere og formulere går bort.

Derfor har Willis nu valgt at trække stikket på karrieren, som de seneste år har budt på en hulens masse udskældte, skrabede VOD-produktioner, som den gamle actionstjerne tydeligvis lavede blot for at tjene så mange skillinger som muligt til sig selv og familien, før sygdommen nåede et kritisk stadie.

Men inden sin karrieres nylige deroute nåede Willis at medvirke i en stor stak megahits, som tilsammen har indtjent godt 5 mia. dollars på verdensplan. Og den største kronjuvel på mandens glorværdige CV er uden tvivl den oprindelige "Die Hard" fra 1988.

Læs også: Bruce Willis’ mor er slet ikke i tvivl: "Die Hard" er IKKE en julefilm

Og det er næsten svært ikke at blive lidt rørt over et Instagram-opslag fra Willis' hustru, modellen Emma Heming Willi, som viser skuespilleren på toppen af skyskraberen fra netop "Die Hard".

Her er Willis mødt op for at fejre filmens 34-års fødselsdag. I filmen bærer bygningen navnet Nakatomi Plaza, men i virkelighedens Los Angeles hedder højhuset The Fox Plaza.

Den korte video med Willis kan ses på Instagram her, og en af de talløse legendariske scener fra "Die Hard" med netop Willis på taget kan nydes her:

Kommentarer

Bruce Willis fejrer "Die Hard"-jubilæum på taget af Nakatomi Plaza

 • ★★★★0

  Håber de har dekoreret scenen med glasskår for ham og han smider sokkerne :)

  Babo18-07-22 14:08

 • 0

  Da jeg selv har hjernelidelser inde på livet, og som er noget den stressende verden stifter bekendtskab med, oftere og oftere, er Bruce Willis historie hjerteskærende og på på sin vis beundringsværdig, ift hans ageren, og familiens. 

  Læser man ind i historien om de sidste års karrieremæssige deroute, er det ret tydeligt, hvordan han har ville holde liv i skuespillet, samt sørge for at familien havde alt hvad de skulle bruge, inden hans krop/hovede ikke virkede mere - det er beundringsværdigt. Familien har i de seneste år solgt dyre villaer og sat sig billigere, mens han har forsøgt at tjene penge, og nyde det han elskede, til trods for filmene var ringe. Så kan man mene, hvad man vil - men det er sgu i orden, i min bog. Hvis jeg var ham, og fik den forfærdelige sygdom, ville jeg også gøre det jeg elsker, til sidste øjeblik, hvor familien og de omkringværende har sagt “nu er det nu”. 

  Dertil ligner det at konen gør ekstremt meget for at holde ham igang (følger hendes insta), og virkelig hjælper ham på den deroute som gør så ondt at opleve, men om noget, må være forfærdelig at være hovedpersonen i. 

  Fandt næsten klippet rørende, da man nu kender hans historie med Afasi, og hvor meget det må betyde for ham, den dag i dag. Var selv forbi FOX Plaza i januar, da filmen er min absolut favorit. Det var stort for den indre dreng, som i 90’erne forelskede sig i den franchise. 

  Gladiator18-07-22 16:25

 • ★★★★★1

  Jeg har stor respekt for, at han gerne har villet fortsætte med karrieren så længe som muligt, men det med, at det er for at forsørge familien, synes jeg med al respekt lyder underligt.

  Han har i vel næsten flere årtier været en af Hollywoods bedst betalte skuespillere, og så vidt jeg kan google mig til, har han en formue fra skuespillet og investeringer på 255 mio. dollars (eller mere end 1,8 milliarder kroner). Jeg tror ikke, der er nogen fare for, at de behøver at gå fra hus og hjem lige med det samme...

  chandler7518-07-22 17:26

 • ★★★★0

  ..måske Demi M. er dyr - at blive skilt fra?

  Gasivodo19-07-22 00:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen