Cillian Murphy er frisk på at lave "28 måneder senere"

Ender den succesfulde zombiesaga måske som en trilogi?

I dag er irske Cillian Murphy en vaskeægte verdensstjerne ovenpå sin hovedrolle i gangsterserien "Peaky Blinders" og rollen som superskurken Scarecrow i Christopher Nolans "The Dark Knight"-filmtrilogi.

Men tilbage i 2002 var den i dag 45-årige skuespiller stadig et forholdsvis ubeskrevet blad, da Danny Boyle i 2002 gav ham hovedrollen i den trendsættende zombiefilm "28 dage senere".

I filmen spillede Murphy den unge fyr Jim, der vågner op på et hospital i London, efter at en grum virus har forvandlet de fleste af storbyens borgere til frådende bæster. Murphy medvirkede ikke i fortsættelsen, "28 uger senere" fra 2007, som Boyle producerede, men hvis en tredje film bliver sat i værk, er ireren klar på at troppe op foran kameraet.

Lyt også: Podcast: Fem til fredag #2 - Moovys ultimative 5 bedste zombiefilm!

Det afslører Murphy i et interview med det portugisiske filmmedie CinePOP, som Movieweb har fået fingre i. Her fastslår skuespilleren entusiastisk:

"Jeg vil aldrig sige aldrig. Jeg elskede at lave den film. Det er lang tid siden, vi lavede den, men jeg er klar på at vende tilbage."

Der har længe floreret rygter om en mulig "28 måneder senere" (og sågar en "28 år senere"), men mens vi venter på nyt om en potentiel fortsættelse, kan man se Murphy i en anden grum gyser, "A Quiet Place 2", som udkommer i de danske biografer den 1. juli.

Kommentarer

Cillian Murphy er frisk på at lave "28 måneder senere"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen