Coen-brødrene tager springet til tv med western-serie

Joel og Ethan Coen er på vej til tv-skærmen, og i modsætning til "Fargo"-serien, som baserer sig på en af brødrenes film, så er Oscar-vinderne involveret i en kommende western-antologiserie kaldet "The Ballad of Buster Scruggs".

Serien skal både skrives, instrueres og produceres af Coen-brødrene for Annapurna Television, og planen er at følge en innovativ tv- og biografintegreret tilgang, hvilket betyder, at en del af serien sandsynligvis vil få biografpremiere, ihvertfald i USA.

Western-genren er ikke fremmed for de to brødre med "True Grit" og "No Country for Old Men" på deres cv. Serien har endnu ikke noget tv-netværk bag sig, men mon ikke man kan forestille sig, at de fleste netværk ville forsøge at lande Coen-brødrenes serie.

Auteur-tv

Auteur-dreven tv har været stigende i popularitet i de sidste par år, f.eks. har instruktører som David Fincher ("House of Cards") og Steven Soderbergh lavet overgangen til tv-mediet. Soderbergh har endda instrueret hver eneste episode af serien "The Knick".

David O. Russell ("Silver Linings Playbook") er ligeledes på vej til at gøre det samme med en ny serie lavet for Amazon, og Woody Allen gik for nyligt sammen med streamingtjenesten og fik sin tv-debut med "Crisis in Six Scenes".   

Kommentarer

Coen-brødrene tager springet til tv med western-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen