Første billede af Denzel Washington og Frances McDormand i ny "Macbeth"-film

De to stjerner udgør det tragiske Macbeth-par på det første smukke billede fra Joel Coens kommende Shakespeare-film.

Shakespeares klassiske skuespil "Macbeth" er blevet filmatiseret utallige gange. Blandt de mere kendte eksempler er Orson Welles' fortolkning fra 1948,  mens Roman Polanskis blodige udgave fra 1971 og "Macbeth" fra 2015 med Michael Fassbender i hovedrollen nok er dem, vi husker bedst i dag.

Nu kommer der så endnu en filmatisering af Shakespeares ultimative tragedie, og det er ikke hvem som helst, der står bag.

LÆS OGSÅ: DENZEL WASHINGTON SKAL SPILLE MACBETH I KOMMENDE COEN-VERSION

"The Tragedy of Macbeth" har nemlig ingen ringere end superstjernen Denzel Washington og den firedobbelte Oscar-vinder Frances McDormand ("Nomadland") i de bærende hovedroller.

Filmen er et klassisk take på Macbeth-fortællingen filmet i sort-hvid, hvor Lord Macbeth (Washington) og Lady Macbeth (McDormand) korrumperes af deres egen magtsyge og grådighed i jagten på at blive Skotlands regenter.

Filmen instrueres af selveste Joel Coen – den ene halvdel af Coen-brødrene, der står bag film som "The Big Lebowski", "Fargo", "No Country for Old Men" og mange andre nyklassikere. Det er også første gang, at en af brødrene laver en film uden den anden.

"The Tragedy of Macbeth" åbner dette års udgave af New York Film Festival, hvor filmen får sin verdenspremiere 24. september.

Kommentarer

Første billede af Denzel Washington og Frances McDormand i ny "Macbeth"-film

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen