Denzel Washington på tale som Magneto

Magneto skal måske have ny hudfarve.

"X-Men" er slet ikke færdig med at udkomme på film. På trods af en skuffende præstation af filmen "X-Men: Dark Phoenix" virker det til, at Marvel stadig har blod på tanden i forhold til at lade franchisen leve videre.

Allerede nu går snakken på, at produktionsselskabet ønsker at ændre på skurken Magnetos hudfarve og gøre ham sort. Her er ingen ringere end Denzel Washington på tale til rollen. 

Se også: Ny "Ms. Marvel"-serie præsenterer MCU's første muslimske superhelt

Indtil videre skulle der kun være tale om en såkaldt ønskeliste af skuespillere tiltænkt en kommende film om mutanterne, som Marvel har udformet. Her er Oscar-vinderen fra "Training Day" angiveligt øverst på listen.

Hvis Denzel takker nej, skulle et andet prominent navn også være at finde på ønskelisten, nemlig Giancarlo Esposito kendt som Gustavo "Gus" Fring i "Breaking Bad".

Kommentarer

Denzel Washington på tale som Magneto

 • ★★★★★★3

  Det lyder i bedste fald som outrage-journalistik, kun lavet for at få en voldsom reaktion ud af et bestemt segment.

  Den mest åbenlyse årsag til at dette sandsynligvis ikke passer er, at Marvel har overordnet været meget tro mod tegneserieudgaverne af de forskellige figurer. Ihvertfald når det kommer til de primære figurer.

  Som vist i Fox' udgave af X-Men, overlevede Magneto en KZ-lejr og han har polske rødder, så vidt jeg husker. Det gør ham selvfølgelig pænt gammel, selv hvis han var barn da det skete, men han har været gennem en "foryngelseskur" i tegneserierne og mindes ikke at man nogensinde har ændret på den baggrund, da det er med til at understrege hvem han er som person - en der har overlevet en KZ-lejr, som kæmper for at det ikke sker for andre, men hvis skæbne måske er at blive som Hitler, for at redde sit folk, mutanterne.

  Dertil kommer at Denzel er 64, Esposito er 61, der er måske i bedste fald 5 år før vi ser X-Men på lærredet igen og Marvel er kendt for at planlægge ret mange år ud i fremtiden, så at satse på en 69-årig til den tid, som måske er udset til at spille rollen i et årti, lyder ikke plausibelt.

  Zero Cool14-09-19 18:33

 • ★★★★★2

  Useriøs kilde. Move along, nothing to see here. 

  Lars!14-09-19 18:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen