Disneys "Raya og den sidste drage" udkommer snart på 4K UHD

Samlere kan glæde sig over, at Disneys seneste pletskud også udkommer i fysisk form.

Det er tydeligt, at Disney ikke har afskrevet at udgive deres storstilede animationsfilm på fysiske medier på trods af lanceringen af selskabets umådeligt populære streamingtjeneste, Disney+.

Som tidligere rapporteret udkommer Pixars anmelderroste "Sjæl" snart i fysisk form, og det samme gør sig heldigvis også gældende for Disneys spritnye animerede eventyr, "Raya og den sidste drage", der netop har haft premiere på Disney+ mod ekstrabetaling.

Læs også: "Indiana Jones"-sagaen udkommer på 4K UHD til juni

Fantasy-eventyret om den snarrådige kriger Raya, som kommer på sit livs eventyr i sin søgen efter den sidste drage, der kan frelse hendes land, udkommer snart på både 4K UHD, Blu-ray og dvd.

Ud over selve filmen byder udgivelsen på en masse spændende ekstramateriale, der blandt andet består af slettede scener, behind the scenes-dokumentarer, interviews med skuespillerne og filmskaberne samt ikke mindst en helt ny animeret kortfilm med titlen "Us Again".

"Raya og den sidste drage" udkommer på 4K UHD, Blu-ray og dvd i USA den 18. maj, mens den danske udgivelsesdato i skrivende stund ikke er blevet offentliggjort.

Kommentarer

Disneys "Raya og den sidste drage" udkommer snart på 4K UHD

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen