Pixars "Sjæl" udkommer snart på 4K UHD

Samlere kan ånde lettet op: Pixars seneste pletskud udkommer heldigvis i fysisk form.

Pixars "Sjæl" har for længst taget anmeldere og animationsfans med storm siden premieren på Disney+ sent sidste år, og nu kan samlere snart tilegne sig et fysisk eksemplar af Pete Docters gennemmusikalske og ambitiøse animationsfilm om selve livets mening.

Om en måneds tid udkommer "Sjæl" nemlig på 4K UHD, Blu-ray og dvd. Derudover bliver det også muligt at anskaffe sig to special-udgaver af filmen i hhv. en SteelBook-udgave og i en såkaldt Gallery Book-version. Du kan se de forskellige udgavers cover-art hos Collider her.

Læs også: Manden bag Pixars "Sjæl" og "Inderst inde" stopper måske som instruktør

Ud over selve filmen indeholder udgivelserne naturligvis også spændende bonusmateriale, som blandt andet består af slettede scener, kommentarspor med instruktøren Pete Docter og produceren Dana Murray, samt interviews med de musikere, der fungerede som konsulenter på "Sjæl". Plus en masse andet guf. 

De forskellige fremviste udgaver af "Sjæl" udkommer den 23. marts i USA, mens de danske udgaver ventes at udkomme den 12. april.

Idet Disney også har udgivet deres storstilede live-action-version af "Mulan" på disk, er det altså tydeligt, at selskabet endnu ikke har afskrevet de fysiske formater på trods af lanceringen af selskabets enormt succesfulde streamingtjeneste, Disney+.

Kommentarer

Pixars "Sjæl" udkommer snart på 4K UHD

 • 0

  Halleluja, så er det da ikke slut endnu!

  Vær nu søde også at udgive Wandavision på disk, så min samling kan blive komplet!

  Sjølle23-02-21 20:23

 • ★★★0

  Til en gut som mig, der nyder de danske stemmer eller danske undertekster. Ærgrer det mig lidt at vi ikke får en 4K udgave herhjemme. 

  Men det er vidst noget med at Disney ikke kan se et marked for det her? Af hvad jeg kunne læse mig frem til mhs til MCU 4K udgivelser herhjemme. Men køber ikke helt det argument, siden de udgav Star Wars filmene med DK tekst herhjemme.

  MOVIE100023-02-21 20:29

 • ★★★★1

  Mht. til DK tale - nu er "Lie Kaas" jo lidt lys i det! Så det skal man vel ikke regne med? 

  Gasivodo24-02-21 05:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen