Flere interessante skuespillerinder i spil til DC-filmen "Birds of Prey"

DC er efter sigende tæt på at sætte ansigter på deres kommende hold af superheltinder.

Warner Bros. er for tiden i gang med at udfylde rollerne til den kommende filmudgave af DC-tegneserien "Birds of Prey". Superheltefilmen kredser om et hold af kvindelige superhelte (og skurke) og har Margot Robbie i front som klovneprinsessen Harley Quinn – og nu er der sluppet lidt ud om, hvem man har i kikkerten til de øvrige heltinder.

Først og fremmest arbejder man i disse dage på at caste Black Canary og Huntress – to DC-heltinder, som ofte har optrådt i de kulørte hæfter, og som desuden tidligere er blevet portrætteret på tv i serien "Arrow".

Gugu Mbatha-Raw ("Free State of Jones"), Jurnee Smollett-Bell ("Fright Night Lights") og multikunstneren Janelle Monáe ("Moonlight") konkurrerer efter sigende om rollen som Black Canary, mens et trekløver bestående af Mary Elizabeth Winstead ("10 Cloverfield Lane"), Margaret Qualley ("The Nice Guys") og Cristin Milioti ("How I Met Your Mother") skulle være tættest på Huntress-rollen.

Desuden lader det til, at Gotham City-politibetjenten Renee Montoya dukker op i filmen. Her har man kig på Justina Machado ("The Purge: Anarchy") og Roberta Colindrez ("The Deuce"). Rygter vil dog vide, at man tester flere kvinder end alle de nævnte, så det kan altså alligevel ende med at blive nogle helt andre, som får rollerne til syvende og sidst. Det forventes dog, at filmens endelige hovedroller bliver offentliggjort indenfor de næste to uger.

Cathy Yan ("Dead Pigs") står bag kameraet på "Birds of Prey", som bliver produceret af Margot Robbie selv gennem skuespillerindens LuckyChap Entertainment. Projektet er endnu ikke blevet tildelt en officiel premieredato, men forventes at skyde optagelserne i gang til januar.

Kommentarer

Flere interessante skuespillerinder i spil til DC-filmen "Birds of Prey"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen