Første "Star Wars: Episode IX"-plakat: Lækket eller fake?

Selveste Mark Hamill har delt sine tanker omkring en "Star Wars: Episode IX"-plakat.

"Star Wars: Episode IX", der som de andre Star Wars-film får premiere til december, har endnu ingen officiel trailer. Mens fansene venter i spænding, gennemsøger de internettet for det mindste hint til, hvad den nye film kommer til at indeholde. Derfor har fansene været hurtige ved tasterne, da en mulig plakat til filmen er kommet i omløb. Plakaten kan ses herunder.

Mange fans mener, at den er ægte og dermed er en lækket plakat. Men en fan var nysgerrig efter Mark Hamills mening. Hamill svarede, at han er ret sikker på, at plakaten blot er en kreation fra en passioneret fan.

Selvom mange fans tager Hamill på ordet, så er brugeren Indie Revolver uenig. Brugeren skrev på twitter, at selvom det ikke var en officiel eller færdig version af plakaten, så er skitsen ægte. Dertil kommenterede Hamill: "C-3PO med en armbrøst? OK."

Men selvom det måske er fjollet, at C-3PO skulle bære på en armbrøst, så fremhæver Indie Revolver en af deres tidligere forudsigelser af Star Wars, der havde vist sig at være sand. Men Mark Hamill kommer selvfølgelig ikke til at lække noget fra den opkommende Star Wars-film, før Disney selv reklamerer for den.

Om det er en skitse til den endelige plakat, må tiden vise.

Kommentarer

Første "Star Wars: Episode IX"-plakat: Lækket eller fake?

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen