Sigourney Weaver i spil til stor "Star Wars"-rolle

"Alien"-stjernen skal (måske) på endnu en vild rumrejse...

Sigourney Weaver er ikke just novice, når det kommer til science fiction. Den flittige skuespiller, der for alvor slog sit navn fast i rollen som Ellen Ripley i "Alien"-filmserien har medvirket i andre store sci-fi-franchises som "Ghostbusters" og "Avatar".

Nu forlyder det så, at den 74-årige veteran måske også er på vej til filmhistoriens vel nok største sci-fi-franchise: "Star Wars". 

Weaver er nemlig ifølge Variety i spil til en stor rolle i den kommende "Star Wars"-film "The Mandalorian & Grogu". Her vil hun bl.a. få selskab af Pedro Pascal i hovedrollen som dusørjægeren Din Djarin, der kommer på hæsblæsende rumeventyr i selskab med sin nuttede følgesvend Grogu – også kendt som Baby Yoda.

Læs også: "The Mandalorian" bliver til en biograffilm

"The Mandalorian & Grogu" bliver den første "Star Wars"-film siden "Star Wars: The Rise of Skywalker" afsluttede Skywalker-sagaen i 2019.

Om Sigourney Weaver kommer til at skrige i rummet, finder vi ud af, når "The Mandalorian & Grogu" får biografpremiere i maj 2026.

I instruktørstolen finder vi Jon Favreau, der er også er manden bag den populære Disney+-serie "The Mandalorian" som det kommende eventyr udspringer af. Se Moovy TV's interview med Favreau herunder:

Kommentarer

Sigourney Weaver i spil til stor "Star Wars"-rolle

 • ★★★★★★0

  Gør det! Hun klær rummet!

  Wayne12-05-24 18:53

 • 0

  Jeg så hende gerne have taget over i rollen som Leia for Carrie Fisher, da de indspillede ep.9. Jeg kan stadig godt se hende som en potentielt arvetager af rollen som Leia. Ikke at jeg tror de har tænkt sig at bruge Leia i filmen og man nemt kan skrive en historie der ikke involver hende. Men i Rise of Skywalker, skulle rollen have været recasted, både i respekt for Carrie og vigtigheden af Leias planlagte historie for ep.9.

   

  Mads4713-05-24 11:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen