Glubske dinoer møder soldater under Vietnamkrigen i kommende sci-fi-gyser

Vietcong, amerikanske soldater og T-Rex kolliderer i "Primitive War".

Alle ved, at dinosauere altid hungrer efter mennesker. Især hvis de glubske øgler på mirakuløs vis havner i nutiden. Så hvorfor i alverden ikke et scenarie under den i forvejen blodige Vietnamkrig?

Det synes netop Luke Sparke er en fremragende idé. Han filmatiserer nemlig Ethan Pettus' sci-fi-krigsroman "Primitive War", der sætter soldater op mod dinosaurer i 1968.

LÆS OGSÅ: SCARLETT JOHANSSON ER I SPIL TIL NY "JURASSIC WORLD"

Ifølge Deadline mener Sparke det virkeligt og er derfor også ved at samle et temmelig interessant hold til at bekæmpe dinoer i den sydøstasiatiske jungle.

Jeremy Piven ("Entourage"), Tricia Helfer ("Battlestar Galactica"), Ryan Kwanten ("True Blood") og Nick Wechsler ("The Boys") skal nemlig medvirke i "Primitive War".

I dino-horrorfilmen følges en eliterekognosceringsenhed, som i 1968 under Vietnamkrigen, sendes til en isoleret dal i junglen for at opspore en forsvunden Green Beret-pluton. De opdager snart, at de ikke er alene. De møder ikke Predators, men det næstværste: Dinosaurer! 

"Primitive War" blev først udgivet i 2017 og markerede starten på en bogserie, som indtil videre tæller to bøger. 

Optagelserne begynder i Australien, hvor der er bekræftet over 200 lokale ansatte bag kameraet. Med andre ord en større produktion, der forhåbentlig lever op til bøgernes ekstremt blodige dino-horror.

Kommentarer

Glubske dinoer møder soldater under Vietnamkrigen i kommende sci-fi-gyser

  • ★★0

    You had me at Jeremy Piven..

    Tror det var i Judgment Night, jeg først bemærkede ham. Plus han havde en ret sjov cameo i Rush Hour 2. Han var dog sjovest i en hovedrolle i komedien PCU...

    Ryder66628-03-24 22:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen