Scarlett Johansson er i spil til ny "Jurassic World"

De glubske dinosaurer vender tilbage i biograferne næste år.

Tidligere på året løftede Universal Pictures sløret for en kommende "Jurassic World"-film, der skal kickstarte en helt ny æra for den sejlivede dinosaurfranchise. En franchise, som begyndte for over 30 år siden med Steven Spielbergs skelsættende "Jurassic Park"

LÆS OGSÅ: "ROGUE ONE"-INSTRUKTØR ER I SPIL TIL NY "JURASSIC WORLD"-FILM

Vi ved allerede, at Gareth Edwards ("The Creator", "Rogue One: A Star Wars Story") skal instruere det kommende reboot, der får manuskript af David Koepp. Sidstnævnte leverede også drejebøgerne til de to første "Jurassic Park"-film. 

Nu rapporterer flere amerikanske medier, at selveste Scarlett Johansson ("Black Widow", "Marriage Story") er i spil til at indtage en hovedrolle i det nye eventyr. Dermed er den Oscar-nominerede skuespiller (måske) klar til at kaste sig over endnu en stor franchise efter sin rolle som superheltinden Black Widow i Marvels succesrige MCU-saga. 

Uanset om Scarlett Johansson ender med at optræde i den kommende "Jurassic World"-film eller ej, er værket sat til at udkomme i biograferne i USA den 2. juli næste år. Formentlig får filmen premiere herhjemme nogenlunde samtidigt. 

Kommentarer

Scarlett Johansson er i spil til ny "Jurassic World"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen