"Hostel"-tv-serie på vej ...med Paul Giamatti i hovedrollen

Eli Roth skal skrive og instruere den sadistiske serie baseret på instruktørens eget horror-hit fra 2005.

En ny serie baseret på Eli Roths horror-franchise, "Hostel", er i horisonten, og nu er der sat navn på, hvem der skal drive de sadistiske løjer, når torturteatret rammer de små skærme. Skuespiller Paul Giamatti ("Sideways", "The Holdovers") har nemlig sagt ja til at træde ind i seriens hovedrolle. 

Giamatti vandt tidligere i år en Golden Globe for sin rolle i "The Holdovers" og har før udtrykt et ønske om at lave mere horror. Giamattis egen yndlingsgyser er i øvrigt "Motorsavsmassakren".

Se også: Moovy realiserer Paul Giamattis store "Star Trek"-drøm!

"Hostel"-serien består af tre film, hvor den første havde premiere tilbage i 2005. Filmens omdrejningspunkt var et par amerikanske turister på rejse gennem Europa, hvor de ender på en hostel i Slovakiet, der har specialiseret sig i at kidnappe udenlandske turister, som rige sadister så kan betale penge for at torturere og dræbe. 

Projektet produceres i samarbejde med Fifth Season, der også står bag serien "Severance" på Apple TV+. Eli Roth skal agere instruktør og manuskriptforfatter i samarbejde med produceren Chris Briggs.

Det er endnu uvist, hvornår optagelserne går i gang, og der ledes i øjeblikket efter en distributør til serien. Moovy TV interviewede i øvrigt Giamatti for nylig om førnævnte "The Holdovers":

Kommentarer

"Hostel"-tv-serie på vej ...med Paul Giamatti i hovedrollen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen