Instruktør bekræfter en cameo i "The Flash", som har været på tegnebrættet i årtier

Michael Keatons Batman får selskab af en ægte Hollywood-legende.

ADVARSEL: Denne artikel indeholder spoilere for den kommende superheltefilm "The Flash".

Endelig! Efter mere end 25 års venten får Nicolas Cage langt om længe lov til at spille rollen som Superman. Det bekræfter instruktøren af "The Flash", Andy Muschietti, overfor Esquire

"Nic var fuldkommen vidunderlig," fortæller Muschietti. "Selvom rollen blot var en cameo, så gav han den hele armen. Jeg har drømt hele mit liv om at arbejde sammen med ham. Jeg håber, jeg kan arbejde sammen med ham igen snart."

Rygtet om, at Cage ville dukke op i den kommede "The Flash", har floreret længe, men nu tyder det altså på, at rygtet taler sandt, hvilket må siges at være kærkomment nyt for alle os, der har drømt om at se Cage i kappen, lige siden vi første gang hørte om Tim Burtons fejlslagne "Superman"-film.

Se også: Michael Keatons Batman brillerer i ny "The Flash"-trailer

Tilbage i 90'erne kastede Burton sig over en filmatisering af historien om Kal-El, hvor Cage blev castet i rollen som den superstærke superhelt (se billedet herunder). Desværre røg projektet i vasken, og siden da, har Nicolas Cages version af Superman været en del af Hollywoods moderne mytologi. Cage selv har også et ganske nært forhold til superhelten. Endda så nært, at en af skuespillerens sønner er døbt Kal-El til fornavn.

Cage får selskab af en anden Tim Burton-superhelt, nemlig Michael Keatons Batman fra Burtons to batfilm.

Derudover består rollelisten af Ezra Miller i hovedrollen og Michael Shannon, Ben Affleck og Sasha Calle. "The Flash" får premiere i de danske biografer den 15. juni.

Kommentarer

Instruktør bekræfter en cameo i "The Flash", som har været på tegnebrættet i årtier

 • 0

  Det er nok de mest aggressive g-strengs tights jeg har set på en superhelt... :-)

  Der altså en række af de her "what if" film, der kunne være herlige at se blive bragt til live - måske det kunne være næste phase i Hollywood når superhelte, reboots og 12 efterfølgere ikke er sagen længere??? 

  Dominar Rygel XVI25-05-23 13:43

 • ★★★★★0

  Det er fandme et scoop. Endda nok til at få mig til at tilgive instruktørens "It - Del 2".

  The Insider25-05-23 14:13

 • 0

  Det er alligevel imponerende hvor langt Warner Bros. går for at fremhæve alt andet end Ezra Miller ved "The Flash".

  steadi25-05-23 19:06

 • ★★★0

  Jeg tænker de ville komme noget længere ved bare at lave gode film, end alt det her meta-bullshit der handler om alt andet end den film man ser.

  gi-jones26-05-23 10:53

 • 0

  Det bliver nok endnu kortere tid på skærmrn end Ben Afflecks Batman. Og imponerende hvor meget der skal spoiles før filmen har haft premiere.

  Johnny4226-05-23 16:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen