Trailer: Michael Keatons Batman brillerer i ny "The Flash"-trailer

Godt 30 år efter Tim Burtons "Batman vender tilbage" spiller Keaton nok en gang nattens ridder.

Her halvanden måneds tid før biografpremieren på "The Flash" har Warner Bros. netop frigivet en ny, actionfyldt trailer til DC-filmen, som kan ses herunder.

Og fans af Tim Burtons "Batman"-film vil helt sikkert sidde tilbage med et gigantisk smil, for Michael Keatons udgave af nattens ridder fylder meget i den nyeste trailer, hvor vi også får et godt kig på superheltens batwing og imponerende dragtsamling.

Læs også: Både Michael Keaton og Ben Affleck blev rørt over at spille Batman igen i "The Flash"

Ligesom Spider-Man i "Spider-Man: No Way Home" oplever The Flash hér, at flere dimensioner og tidslinjer støder sammen. Og for at redde dagen må den lynhurtige og rødfarvede helt slå sig sammen med Batman fra et andet univers end sit eget – vel at mærke det univers, der befolkes af den efterhånden 71-årige Keatons Batman.

Også Ben Affleck spiller (en anden version af) Batman i "The Flash", som også har navne som Ron Livingston, Antje Traue, Temuera Morrison og Kiersey Clemons på rollelisten. Michael Shannon gentager rollen som den magtsyge Krypton-general Zod, som han spillede i Zack Snyders "Man of Steel".

"The Flash" spæner ind i de danske biografsale den 15. juni, og den nyeste trailer kan ses her:

Kommentarer

Michael Keatons Batman brillerer i ny "The Flash"-trailer

 • ★★★★★1

  Glæder mig sådan til at se Keaton tilbage i rollen, men damm den CGI Batman, sku tro de havde budget til noget mere, jeg blamer ikke artist, de har sikkert arbejdet under hårdt press, som altid i de her produktioner, men kan bare ikke undgå at bemærke det.

  Elwood25-04-23 22:52

 • 0

  Det er en skam vi ikke kunne få Adam Wests Batman. Han ville have givet de andre Batmen baghjul.

  Under alle omstændigheder ikke en film jeg ser i biografen, med deres vildledende markedsførring, hvor Ben Afflecks Batman maksimalt er med i filmen i 5 minutter, sikkert mindre, og så er der jo også Ezra Miller. Andre er blevet klippet helt ud af filmene for at have gjort langt mindre, for nogen var det nok bare med anklager.

  Johnny4226-04-23 09:27

 • ★★★★★★0

  Jeg skal selvfølgelig se den, alene på grund af Keaton. Effekterne ligner desværre noget fra en jævn streaming-serie.

  Forhåbentlig får James Gunn succes med sit DC projekt, og dermed styr på Warner så de ikke fortsætter med den kortsigtede kassetænkning.

  Wayne26-04-23 10:26

 • ★★★0

  Jeg gider godt noget Keaton og er stadig lidt irriteret over at WB droppede Batgirl. Men som Johnny42 er inde på, er det lidt en speget sag pga. Miller.

  NSF26-04-23 10:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen