James Bond: "No Time to Die"-plakaten offentliggjort

007-9-13, årets Bond har bare at blive et pletskud!

Det lader til at holde stik: Efteråret bliver der, hvor udgivelsen af den næste James Bond-film i rækken udsendes. Indtil da kan fans fornøje sig med den officielle plakat, som netop er blevet offentliggjort.

"No Time to Die", der er Daniel Craigs femte gang som vores allesammens favoritagent, tager afsæt i ellers rolige omstændigheder. Bond har forladt aktiv tjeneste og nyder livet på Jamaica. Freden slutter dog brat, da hans gamle ven, CIA-agenten Felix Leiter (Jeffrey Wright), dukker op og beder den pensionerede agent om hjælp.

Missionen handler som afsæt om at redde en kidnappet forsker. Opgaven viser sig (selvfølgelig) at være langt mere forræderisk end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi.

Cary Joji Fukunaga ("True Detective") er instruktør, og filmen produceres af Michael G. Wilson og Barbara Broccoli. Derudover medvirker Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, Dali Benssalah, Ralph Fiennes og dansk-svenske David Dencik.

"No Time to Die" får danmarkspremiere torsdag 12. november.

Kommentarer

James Bond: "No Time to Die"-plakaten offentliggjort

  • ★★★★★★0

    Er det plakaten? Øj den er røvkedelig. 

    T. Nielsen 2-09-20 15:37

  • ★★★★0

    De er bare blevet værre og værre moderne plakater 

    Babo 2-09-20 16:05

  • ★★★★★0

    Just Another Bond Movie. 

    Lars! 2-09-20 16:26

  • ★★0

    Troede den også var flyttet til næste år

    Weird_J 2-09-20 16:33

  • ★★★★1

    Meget fesen plakat. Det er egentlig ærgerligt, at de ikke laver de tegnede som i gamle dage som fx "Moonraker" og "A View to a Kill".

    chandler75 2-09-20 16:40

  • 0

    Jeg kan nu meget godt lide, at det ligner et mere klassisk og oldschool udtryk. For mig har de nye film med Craig været en klassisk origin story-udvikling fra en rå og utraditionel Bond og hen imod en mere stilet og klassisk Bond.

    Glæder mig til filmen!

    larsnoergaard 2-09-20 17:22

  • ★★★★★★0

    Meget fesen plakat. Det er egentlig ærgerligt, at de ikke laver de tegnede som i gamle dage som fx "Moonraker" og "A View to a Kill".

    Jeg så også gerne de gamle kulørte plakater. Eller i det mindste så noget der havde mere stil. 

    T. Nielsen 2-09-20 18:10

  • ★★★0

    imgur.com/a/Q8uJ2f1

    MOVIE1000 2-09-20 18:21

  • ★★0

    Seriøst, ikke for at plugge mine egne værker, men plakaterne til min Star Wars fan film er da mere professionelle... Det her er virkelig dovent!

    The Paki Don 2-09-20 21:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen