Optagelserne til "Knives Out 3" går i gang i år

Daniel Craig gør formentlig comeback som mesterdetektiven Benoit Blanc i 2025.

Vi har vidst siden foråret 2021, at Rian Johnsons Oscar-nominerede krimihit, "Knives Out - Var det mord?", ikke blot ville få én, men minimum to fortsættelser. For Netflix lagde simpelthen 3 milliarder kroner(!) til side til produktionen og distributionen af netop to "Knives Out"-efterfølgere.

Og mens 2'eren, "Glass Onion: A Knives Out Mystery", udkom på Netflix sidst i 2022, så har vi indtil nu haft ingen anelse om, hvornår den unavngivne 3'er ville udkomme eller gå i produktion.

Tilbage i oktober fortalte Johnson dog: "Jeg har styr på præmissen. Jeg ved, hvor historien skal foregå. Jeg har filmens grundidé på plads i mit hoved. Nu handler det bare om at skrive den forbandede tingest!"

Men takket være Deadline har vi nu en klarere idé om, hvornår vi kan forvente et gensyn med den excentriske mesterdetektiv Benoit Blanc.

Læs også: Rian Johnson: Det pisser mig af, at "Knives Out" er i titlen på "Glass Onion: A Knives Out Mystery"

Ifølge en rapport går "Knives Out 3" nemlig i produktion senere i år. Johnson vender selvsagt tilbage som både manuskriptforfatter og instruktør, mens Daniel Craig naturligvis nok en gang spiller Blanc.

Rapporten fastslår ikke, hvornår "Knives Out 3" så udkommer, men eftersom kameraerne begynder at rulle her i 2024, er det ikke utænkeligt, at filmen udgives på Netflix i juledagene 2025, da 2'eren var et stort julehit på streamingtjenesten forrige år.

Det forventes ikke, at nogen af skuespillerne fra de to forrige "Knives Out"-film dukker op igen i 3'eren, idet Johnson stiler efter at gøre hver film til et fuldkommen selvstændigt mordmysterium.

Moovy TV interviewede i øvrigt Johnson (samt Don Johnson, som havde en birolle i den første "Knives Out") tilbage i 2019 op til biografpremieren på krimisagaens første kapitel. Det indslag kan I (gen)se her:

Kommentarer

Optagelserne til "Knives Out 3" går i gang i år

 • ★★★★★★0

  Jeg håber Johnson går mere efter den fine 1'er i stilen - 2'eren sagde mig ikke noget.

  Wayne29-01-24 09:16

 • ★★★0

  Jeg håber Johnson går mere efter den fine 1'er i stilen - 2'eren sagde mig ikke noget.

  Ditto, første 2/3 var ok men slutningen var decideret doven og uopfindsom imo

  Gormanden30-01-24 03:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen