Jonah Hill vil gerne lave "Superbad 2" – når alle skuespillerne er 80 år gamle

Hvad bliver filmens titel monstro? "Superbad Backs"? "Superold"? "Not-so-superbad"?

Lige siden den hæsblæsende og rapkæftede ungdomskomedie "Superbad" udkom i 2007 og blev et kritikerrost megahit, har en mulig toer floreret på rygtebørsen.

I "Superbad" spiller Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse og Jonah Hill de tre gymnasievenner Evan, Fogell og Seth, som skal grueligt meget igennem i kampen for at skaffe alkohol til den sidste store fest før college.

Men både skuespillerne og filmens ene manuskriptforfatter, Seth Rogen, har jævnligt manet rygterne i jorden – for godt et år siden sagde Rogen, at han er bange for at skade den første film ved at lave en skuffende toer.

Læs også: Seth Rogen: "Superbad 2" kommer aldrig til at ske

Da "Superbad" udkom, var Jonah Hill relativt ukendt, men i dag er han filmens nok største stjerne og i øvrigt en Oscar-nomineret skuespiller takket være sine præstationer i "Moneyball" og "The Wolf of Wall Street". Og Hill er til gengæld frisk på at lave "Superbad 2" – dog kun under visse besynderlige betingelser...

Over for W Magazine fastslår Hill: "Jeg har ikke pitchet den her idé til nogen endnu, men når vi alle er 80, vil jeg gerne lave 'Superbad 2'. Altså, 'Superbad' på et plejehjem. Vores koner er døde, og vi er blevet single igen. Sådan skal 'Superbad 2' være, og ellers vil jeg ikke lave den."

Som vi tidligere har rapporteret her på Moovy, så fastslår Hill i selvsamme interview, at Leonardo DiCaprio tvang Hill til at se "The Mandalorian" i forsøget på at gøre Hill til "Star Wars"-fan – desværre uden held.

Jonah Hill fylder i øvrigt 80 år i 2063, så vi satser på at rulle vores rollatorer ind i biografmørket deromkring for at råhygge med McLovin og Co. igen.

Kommentarer

Jonah Hill vil gerne lave "Superbad 2" – når alle skuespillerne er 80 år gamle

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen