Seth Rogen: "Superbad 2" kommer aldrig til at ske

I 2007 skrev og producerede Rogen den succesfulde high school-komedie "Superbad", men han er slet ikke interesseret i at lave en fortsættelse.

I "Superbad" fulgte vi high school-kammeraterne Seth, Evan og Fogell (bedre kendt som "McLovin"), som gik grueligt meget igennem i kampen for at skaffe alkohol til den sidste store fest før college.

Både kritikere og biografgængere var vilde med filmen, som indtjente 170 mio. dollars på verdensplan, men blot havde kostet 20 mio. dollars at producere. Derfor har rygter om en toer floreret længe, men en af filmens to manuskriptforfattere, Seth Rogen, afviser ideen i et nyt interview med LADbible:

"Ud af alle de film, vi har lavet, så er 'Superbad' den eneste, som jeg med 100 procent sikkerhed nok aldrig vil pille ved. Helt ærligt, den har hverken brug for at blive forbedret eller bygget videre på. Jeg er utroligt stolt af den, den holder virkelig."

Se også: Seth Rogen syltes og vågner op 100 år senere i "An American Pickle" fra HBO Max

Det der "nok" efter de "100 procent" antyder, at der stadig er en mikroskopisk chance for, at vi får lov til at se Seth, Evan og Fogell igen, men tanken skræmmer altså Rogen:

"Jeg er så bange for at skade filmen ved at lave en dårlig fortsættelse eller en spin-off, at jeg bare aldrig kommer til at lave en. Jeg har så få gode bedrifter på samvittigheden, så jeg er bange for at fucke med en af de få af slagsen, jeg har!"

I et andet nyligt interview talte Rogen også om, hvorfor vi næppe får en fortsættelse til "Pineapple Express 2".

Kommentarer

Seth Rogen: "Superbad 2" kommer aldrig til at ske

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen