Lucasfilm afviser at genskabe Carrie Fishers Leia digitalt

Siden Carrie Fishers tidlige død for få uger siden, har fans af Star Wars spekuleret på, hvordan Lucasfilm fremover vil håndtere Fishers ikoniske figur, Leia. Rygtet har gået på, at Lucasfilm har været i dialog med Fishers efterladte med henblik på at få tilladelse til at CGI-genskabe Leia i "Star Wars Episode IX".

Fishers optagelser til "Star Wars Episode VIII" er allerede i hus.

Nu går Lucasfilm imidlertid officielt ud for at mane rygterne i jorden med en pressemeddelse, hvor de skriver:

"Vi ønsker at forsikre vores fans om, at Lucasfilm ikke har planer om digitalt at genskabe Carrie Fishers optræden som Prinsesse eller General Leia Organa. Carrie Fisher var, er og vil altid være en del af familien hos Lucasfilm. Hun var vores prinsesse, vores general samt vigtigst af alt, vores ven. Vi er stadig kede af tabet af hende. Vi hylder hendes minde og arv som Prinsesse Leia og vil altid bestræbe os på at ære alt, hvad hun gav til Star Wars", lyder det fra Lucasfilm.

Tiden vil vise, om der bliver brug for manuskriptændringer i "Episode IX", hvor Leia var tiltænkt en større eller mindre rolle, når den overordnede saga skal afsluttes i 2019. 

"Star Wars: Episode VIII" får premiere til december i år.

Kommentarer

Lucasfilm afviser at genskabe Carrie Fishers Leia digitalt

 • ★★★★★1

  God beslutning.

  Kruse14-01-17 13:08

 • ★★0

  God beslutning.

  Enig, men er meget spændt hvor store ændringer, der bliver brug for i Episode IX alt afhængig af, hvor stor rolle Leia var tiltænkt. Hvis hendes rolle nu skulle være udslagsgivende for hele plottet i den store finale, har Lucasfilm da virkelig en enorm udfordring ift at få brikkerne til at falde på plads....

  Thomas Fenger14-01-17 13:14

 • 0

  Tror ikke de har fået lov af familien. De har vist med Rogue One at de gerne vil have gamle CGI karakterer, så hvorfor ikke også Leia..

  Og de skal jo have hende skrevet ud på en eller anden måde, så mon ikke der kommer som minimum et par minutter med en CGI udgave alligevel?

  T'hain14-01-17 13:37

 • ★★★★★★0

  Den er vel ikke skrevet endnu? Rulleteksterne kunne bare begynde med "50 år efter General Leias død, vækkes Luke Skywalker fra sin kryostasis....bla bla bla."

  Nemt! Måske jeg skulle pitche dem et udkast?

  davenport14-01-17 13:43

 • ★★0

  Den er vel ikke skrevet endnu? Rulleteksterne kunne bare begynde med "50 år efter General Leias død, vækkes Luke Skywalker fra sin kryostasis....bla bla bla."

  Nemt! Måske jeg skulle pitche dem et udkast?

  Jeg tænker da, at den er skrevet -under alle omstændigheder må tråden i handlingen være lagt, eftersom Episode VIII er i kassen. Man må altså på nuværende tidspunkt have en ret klar ide om hvor det hele skal ende. Med mindre Leia dør i næste film, hvilket jeg anser for ret usandsynligt ift rygterne om hendes formodede rolle i IX, står Lucasfilm umiddelbart overfor en temmelig stor udfordring...der er selvfølgelig også den mulighed at VIII bliver lavet om i forhold til den nye situation-så den allerede 'passer' ift IX, men det er jo ligeledes en svær øvelse...Rygtet går på, at Leias rolle er større i VIII end i The Force Awakens...

  Thomas Fenger14-01-17 15:19

 • ★★1

  De har vist med Rogue One at de gerne vil have gamle CGI karakterer, så hvorfor ikke også Leia..

  Det var ikke et spørgsmål om, at de gerne ville have "gamle CGI karakterer" (altså bare for at have CGI karakterer), men derimod et spørgsmål om kontinuitet i forhold til Episode 4, hvor Tarkin og Lea har markante roller.

  BN14-01-17 15:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen