Lyt til Michael Giacchinos musiktema fra "The Batman"

Giacchino går i fodsporene på filmkomponister som Danny Elfman og Hans Zimmer.

Vi har efterhånden set en pæn sjat billeder, klip og trailers fra Matt Reeves' kommende "The Batman", men nu får vi omsider lov til at lytte til filmens musikalske tema.

Det er den Oscar-belønnede Michael Giacchino ("Op", "Star Trek Beyond"), som skriver musikken til den kommende superheltefilm.

Se også: Moovy TV møder Oscar-nomineret "Arrival"-komponist

Giacchino har også tidligere samarbejdet med Reeves på instruktørens to "Abernes planet"-film samt horror-remaket "Let Me In".

Der er i årtiernes løb blevet skrevet op til flere ikoniske sange og musiktemaer til både tv-serier og film om nattens ridder – heriblandt den herlige titelsang fra 1960'er-serien, Danny Elfmans bombastiske tema til Tim Burtons to "Batman"-film samt Hans Zimmers underlægningsmusik til Christopher Nolans "The Dark Knight"-trilogi.

Tiden vil vise, om Giacchinos musik til "The Batman" går hen og bliver lige så populær. I nedenstående video kan man høre seks minutters uddrag fra mandens score, som med sine dunkle klavertoner og bombastiske blæsere må siges at være enormt stemningsfuldt. Skarpe lyttere vil nok også bemærke, at vi allerede har hørt lidt af Giacchinos musik i trailerne til filmen:

Kommentarer

Lyt til Michael Giacchinos musiktema fra "The Batman"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen