Marilyn Monroes bo forsvarer Ana de Armas efter kritik af skuespillerens accent i "Blonde"-traileren

Den cubanske skuespiller er blevet kritiseret af visse Marilyn Monroe-fans, fordi de ikke synes, at hendes stemme matcher Hollywood-ikonets ditto.

Forleden fik vi en ny, længere trailer til det kommende Netflix-drama "Blonde", som stiller skarpt på den legendariske sanger/model/skuespiller Marilyn Monroe.

Prominente amerikanske skuespillere som Michelle Williams og Ashley Judd har tidligere spillet Monroe, og nu er turen så kommet til den cubanske superstjerne Ana de Armas ("The Gray Man", "Knives Out - Var det mord?"), som ganske vist ikke har engelsk som modersmål, men som i månedsvis har øvet sig på at matche Monroes egen dialekt.

Ana de Armas har endda tidligere fortalt The Times of London, at hun arbejdede i hele ni måneder sammen med en såkaldt dialect coach og brugte en masse tid på at øve sig og på at eftersynkronisere replikker efter optagelserne. "Det var udmattende tortur, min hjerne var helt smadret," fortalte de Armas.

Se også: Ny trailer til Marilyn Monroe-filmen "Blonde" med Ana de Armas som den afdøde legende

Men visse Monroe-fans følte altså ikke – baseret på de Armas' stemme i "Blonde"-traileren – at cubanerens indsats havde været god nok. Det skriver eksempelvis TMZ, som fremhæver flere Twitter-opslag, hvor de Armas' stemme bl.a. betegnes som "distraherende".

Men de Armas har fået opbakning fra den afdøde Hollywood-legendes bo, skriver Variety. Boet bestyres af organisationen ABG, hvis præsident, Marc Rosen, fastslår, at selvom boet ikke officielt har autoriseret "Blonde", så bakker de op om hyringen af de Armas:

"Marilyn Monroe er et enestående popkulturelt Hollywood-ikon. Enhver skuespiller, der takker ja til rollen, ved, at det er nogle store fodspor, de træder i. Men at dømme ud fra traileren ser det ud til, at Ana er et godt valg til rollen, for hun indkapsler Marilyns pragt, menneskelighed og sårbarhed. Vi kan knap nok vente på at se filmen i dens helhed!"

"Blonde" udkommer på Netflix den 28. september. Herunder kan I desuden se Moovy TV's nylige "The Gray Man"-interviews med bl.a. Ana de Armas, hvor vi lynhurtigt får nævnt Marilyn Monroe:

Kommentarer

Marilyn Monroes bo forsvarer Ana de Armas efter kritik af skuespillerens accent i "Blonde"-traileren

 • ★★★★★★0

  Hun har også mindre bagdel og mindre bryster….Og hvad sååååååååå……

  T. Nielsen 2-08-22 20:13

 • ★★★0

  Hun har også mindre bagdel og mindre bryster….Og hvad sååååååååå……

  Måske bunder kritikken bare mere i noget etnicitet-noget…

  Gormanden 3-08-22 11:28

 • ★★★★★★0

  Måske bunder kritikken bare mere i noget etnicitet-noget…

  Ja

  T. Nielsen 3-08-22 12:52

 • 0

  Måske bunder kritikken bare mere i noget etnicitet-noget…

  Racistisk udtalelse! Nogen, ring til racepolitiet og Fox News!

  Og ang. det useriøse, hvis der skal snakkes former og autenticitet, så er Armas fejlcastet, da det var én af Monroes største karakteristika.

  Bobby Long 4-08-22 07:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen